Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ....








Άσκησε το καθήκον του ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου κερδίζοντας τον Μακεδονικό Ασκού με 2-0.

Παρουσία αρκετών φιλάθλων και σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου αν και βρέθηκε σε μέτρια μέρα, κατάφερε έστω και δύσκολα, να επικρατήσει με 2-0 του αξιόμαχου Μακεδονικού Ασκού.
Στο 1ο ημίχρονο, ο Κεραυνός ήταν καλύτερος και προηγήθηκε στο 27′ με πέναλτι του αρχηγού του, Ουσταμπασίδη, σε χέρι αμυντικού του Μακεδονικού.
Στο 2ο μέρος, ο Ασκός ξεκίνησε πιο δυνατά με σκοπό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά ήταν είχε μια αγωνιστική «φλυαρία» στο επιθετικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μείνει άσφαιρος μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.
Από την άλλη πλευρά, ο Κεραυνός στην επανάληψη, αρκέστηκε στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων και στο 87′, σε μια από αυτές, ο παραλίγο μοιραίος παίκτης του Κεραυνού, Τάσιος, έκανε το 2-0, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του, στο 87′.
 
 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κοτσέρογλου): Παφράς, Λιωτήρης, Τοπαλίδης, Μαρκίδης, Πουσουλίδης (79′ Εξαδάκτυλος), Μπακταρασιάν, Τάσιος, Μίλκας, Ουσταμπασίδης, Γαβρίδης (64′ Χατζηαγοράκης), Νικολαϊδης (72′ Τζιμάνης Ν.)
ΑΣΚΟΣ (Ιωαννίδης): Αναστασόπουλος, Λεοντίδης, Τοτονίδης, Γιαπουτζής, Ιωαννίδης, Χατζόπουλος (69′ Τσαμούδης), Γλεντάς, Βασιλείου (46′ Καραπαναγιωτίδης), Τσομπανίδης (55′ Καρατζιώτης), Στεργιανάς, Μαστορόπουλος
Διαιτησία: Γκορτσίλας (Χαδήμογλου-Ντάβελας)

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου