Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ : ΣΤΗΝ Α1 ΜΕ ΒΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΜΑΞΙΔΗ









Καζαντζής Δημήτρης του Κεραυνού 

Ο Άκης Καραχάλιος του Κεραυνού 




Αρκετός ο κόσμος στο Κολχικό . Περίπου 300 άτομα.

Ο Δημήτρης Χατζησαββίδης του Κεραυνού
Φιλανθρωπική Οργάνωση Φροντίδα για το Παιδί .







Στην Α1 πλέον και επίσημα η Αστραπή Μεσαίου με σκόρερ Βαγγελόπουλο και Παρμαξίδη σε ένα δυνατό παιχνίδι μέσα στο Κολχικό. 

Ο τοπικός Κεραυνός αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες καθώς το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και το μυαλό όλων στο Κολχικό είναι μόνο στους αγώνες μπαράζ. 

Η Αστραπή παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει το τρίποντο μέσα σε μια σκληροτράχηλη έδρα καθώς η ομάδα του Βαγγέλη Μαυροβουνιότη είχε κάποιες πολύ καλές στιγμές και σε κάποια σημεία την αδικεί το σκόρ την ομάδα του Κεραυνού . 

Η Αστραπή πήρε κεφάλι στο σκόρ μετά από το φάουλ που εκτέλεσε ο Σεμερτζίδης και στην επιστροφή μετά από ασθενή απόκρουση του Καζαντζή την έπιασε ο Βαγγελόπουλος .. στο δεύτερο ημίχρονο ο Παρμαξίδης έκανε ένα δυνατό ευθύβολο σούτ και νίκησε για δεύτερη φορά τον Καζαντζή ο οποίος έσωσε τον Κεραυνό από αρκετές ευκαιρίες. 

Το ελπιδοφόρο είναι ότι αγωνίστηκαν 5 ποδοσφαιριστές από 16 εώς 18 ετών για τον Κεραυνό που δείχνει ότι έχει μέλλον αυτή η ομάδα.. Συγκεκριμένα ο Μέσκουρτι , ο Λουκοβίτης ο Γουνιώτης , ο Τσερνόβ και ο Αδαμίδης .

Κάποια παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι άνθρωποι του Κεραυνού για το καταλογισμό 2 οφσαϊντ αλλά σε γενικές γραμμές η διαιτησία δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος . 

Από την άλλη η Αστραπή αν ήταν ποιο προσεχτική θα είχε ακόμα ένα τέρμα τουλάχιστον . 

Πλέον για τον Κεραυνό Κολχικού το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί τερματίζοντας στη δεύτερη θέση ενώ το Μεσαίο πάει για έναν τελευταίο αγώνα μέσα στο Ωραιόκαστρο. 

Σκόρερ: Βαγγελόπουλος (22'), Παρμαξίδης (70').
Διαιτησία: Χανίδης (Πατσιάς - Μποζατζίδης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Καζαντζής, Γουνιώτης (60' Ιορδανόπουλος), Ευθυμιάδης, Καραχάλιος, Γκούνιος (75' Εσμίρ), Μεσκούρτι, Χατζησαββίδης, Τσερνώφ, Μαλαμίδης, Αρνίδης (70' Λουκοβίτης), Αδαμίδης.

ΑΣΤΡΑΠΗ: Παναγιωτίδης, Μπάμπης, Χουνουζίδης, Βαγγελόπουλος, Καραντασιάδης, Παρμαξίδης (85' Λαζαρίδης), Σαρηγιαννίδης, Τσούκλης, Σουχασβίλι (70’ Τσολακίδης), Σεμερτζίδης (86' Φλαρούντζος), Αθανασίαδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου