Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΠΕΡΣΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!!











ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ (Διάλογος Περσίδη-Σταυρούση από το 9.35)

Χαμός έγινε στον «αέρα» του Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου μίλησαν ο γενικός αρχηγός της ΑΠΕ Λαγκαδά, Νίκος Σταυρούσης, ο έφορος του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα Καλαμαριάς Αβραάμ Περσίδης, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Γιάννης Θεοδωρίδης και ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Γαλάνης.

Μεγαλύτερη ένταση όμως υπήρξε όταν μίλησαν οι δύο πρώτοι, οι κ.κ. Σταυρούσης και Περσίδης. Ο έφορος των κοκκινόμαυρων ανέλυε τις φάσεις του αγώνα, όταν άρχισε ένας διάλογος με τον γενικό αρχηγό της ΑΠΕΛ, με αφορμή τη διαιτησία του αγώνα της περασμένης Κυριακής.

«Και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και δεν μπορούν με τέτοια διαιτησία να παίξουν μπάλα. Ο διαιτητής μόλις μπήκε στο γήπεδο ζήτησε έκτακτα μέτρα από την Αστυνομία. Γιατί το έκανε; Όλες οι ομάδες είναι εναντίον σας», ειπώθηκε από τον κ. Περσίδη, για να ακολουθήσει μια συνομιλία, με… απίστευτες ατάκες.

«Δεν έβριζες το Λαγκαδά… κωλοχώρι; Εσείς παίζετε μπάλα κι εμείς παίζουμε σαντούρι;», είπε ο Σταυρούσης, ενώ ο Περσίδης απάντησε: «Το Λαγκαδά τον ξέρουμε για τα ιαματικά λουτρά και για τις μελιτζάνες! Να πάτε να παίξετε με τη Λέστερ. Εχετε γίνει Μπαρτσελόνα»! Κι άλλα πολλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου