Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ : ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ...








Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης και Γιάννης Τουμπουλίδης



Roman Chernov

Ο τραυματίας Γιάννης Σαββίδης 
O Βασίλης Μουρατίδης 






Ο Νίκος Σολωμονίδης 







Βήμα παραμονής για τον Διγενή Μονολόφου που κέρδισε 2-1 τον Κεραυνό Κολχικού σε ένα παιχνίδι που ο Διγενής δίκαια κέρδισε καθώς ο Κεραυνός Κολχικού πέρα από την ισοφάριση με τον Ιορδανόπουλο και 4-5 ευκαιρίες δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. 

Σε κακή μέρα ήταν ο τερματοφύλακας του Κεραυνού ενώ στον αντίποδα ο τερματοφύλακας του Μονολόφου έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση . 

Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Γιάννη Σαββίδη που αποχώρησε και πήγε στο νοσοκομείο για ράμματα καθώς σκίστηκε στο φρύδι και στο μάτι . 

Η αποχώρηση τόσο του Σαββίδη αλλά και η μη συμμετοχή του Γκούνιου λόγω τιμωρίας για τον Κεραυνό λειτούργησε ανασταλτικά καθώς αμυντικά είχε κάποια θέματα.

Στη βαθμολογία ο Κεραυνός Κολχικού ουσιαστικά κλείδωσε τη δεύτερη θέση καθώς έχασε η Δορκάδα και ο μόνος αντίπαλος είναι ουσιαστικά το Ωραιόκαστρο αλλά και να ισοβαθμήσει θα είναι από κάτω λόγω των αγώνων. 

Από την άλλη ο Μονόλοφος έκανε ένα βήμα παραμονής καθώς την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό και τελευταία αγωνιστική παίζει με Αστέρα Ανάληψης . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου