Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΌΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝΕ.... ( VID ) ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ... 3-1






Νέο χαστούκι για τον ΠΑΟΚ και το όνειρο για κατάκτηση του πρωταθλήματος απομακρύνεται! Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν… αλλού για αλλού στο «Γεντί Κουλέ» και ο ΟΦΗ, που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξερε καν αν θα κατέβει να παίξει, τον «κατασπάραξε» παίρνοντας εύκολη νίκη με σκορ 3-1. 
Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έδειχνε να ξεκινάει καλά στο ματς, όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο 11’ με τον Τζορτζ. Μετά το «σοκ» οι Θεσσαλονικείς ήταν τραγικοί. Δεν μπορούσαν ούτε να επιτεθούν αλλά ούτε και αμύνονταν σωστά και ο ενθουσιασμός των παικτών του Αναστόπουλου στάθηκε αρκετός για να γίνει και δεύτερη ζημιά, όταν ο φανερά ανέτοιμος Κόστα ανέτρεψε τον Τζορτζ στην περιοχή και ο Λαμπρόπουλος έκανε το 2-0. 
Σοκαριστικός τραυματισμός του Μαντούρο στο 43’! Ο Ολλανδός μέσος έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από μονομαχία με τον Μονιάκη και φαίνεται να έχει γυρίσει το χέρι του στο ύψος στο αγκώνα! 
Άλλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, που μείωσε με τον Παπαδόπουλο στο 52’ και έδειχνε έτοιμος για το μεγάλο comeback! Η άμυνά του όμως τον πρόδωσε ξανά. Αφού τον καθυστέρησε πρώτα τις επιθετικές του προσπάθειες στη συνέχεια ο Κουτσιανικούλης την εξέθεσε κάνοντας το 3-1 στο 83’, σφραγίζοντας παράλληλα την μεγάλη νίκη της ομάδας του. 
Το ματς:
Χωρίς να είναι ιδιαίτερα δραστήριος, ο ΠΑΟΚ πήρε σχετικά εύκολα τα ηνία του ματς. Εκμεταλλευόμενος τον χώρο που του είχε δώσει ο ΟΦΗ, ο «δικέφαλος του Βορρά» έψαξε από το ξεκίνημα το γρήγορο γκολ, με τους μεσοεπιθετικούς του να δοκιμάζουν τα πόδια τους. Η ζημιά έγινε από το… πουθενά, μία μακρινή μπαλιά του Κουτσιανικούλη βρήκε τον Τζορτζ, που ευνοήθηκε από την άστοχη έξοδο του Γλύκου και άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό. 
Το απρόσμενο γκολ έδωσε ώθηση στους Κρητικούς, που οργανώθηκαν καλύτερα στα μετόπισθεν κλείνοντας τους χώρους προς την περιοχή του Λόρια. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αναστασιάδη έδειξε πως έχει χάσει τη συνοχή της και δεν μπορούσε να βρει εύκολα λύσεις μπροστά. Σα να μην έφταναν όλα αυτά τα πράγματα έγιναν εφιαλτικά για τους παίκτες του Αναστασιάδη. Και πάλι έπειτα από αντεπίθεση, ο ΟΦΗ απείλησε και χάρη στην παράβαση –σωστή- του Κόστα πάνω στον Τζορτζ έκανε το 2-0 με τον Λαμπρόπουλο από την «άσπρη βούλα» στο 34’. Τα… πόδια των φιλοξενούμενων βάρυναν, οι Κρητικοί συνέχισαν το παιχνίδι τους και κράτησαν εύκολα το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. 
Φωτιά στο ματς με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ξαναμπήκε στο παιχνίδι, μετουσιώνοντας γρήγορα την πίεσή του σε γκολ με τον Παπαδόπουλο στο 52ο λεπτό. Οι Θεσσαλονικείς έδειχναν πως ξαναβρήκαν την ουσία που έλειπε από το παιχνίδι τους και για πρώτη φορά, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου χρειάστηκε τον Λόρια για να κρατηθεί όρθια. Η αγωνιστική άνοδος του Μακ ήταν καταλυτική στην προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, την ώρα που οι Κρητικοί έμοιαζαν να χρειάζονται ανάσες. 
Με το πέρασμα των λεπτών ο ΟΦΗ κατάφερε να βγάλει από τα καρέ του τους αντίπαλους μεσοεπιθετικούς που έδειχναν αρκετά δραστήριοι. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στο δίδυμο Κατσικά-Κόστα με τις γρήγορες αντεπιθέσεις που επιχειρούσαν. Μάλιστα, κατάφεραν να «σφραγίσουν» εύκολα το τεράστιο «τρίποντο» με τον Κουτσιανικούλη να εκθέτει για ακόμη μια φορά την αντίπαλη άμυνα και να τελειώνει το ματς στο 83ο λεπτό. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου