Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΑΛΩΣΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΙΚΟ ΕΥΟΣΜΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ... 2-3 ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ


Σπουδαίο διπλό για τον Πιερικό μέσα στον Αγροτικό Αστέρα με 2-3 

Τεράστια νίκη και βαθιά ανάσα για τον Πιερικό, ο οποίος επικράτησε 3-2 στον Εύοσμο του Αγροτικού Αστέρα.
Η ομάδα της Κατερίνης ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και με αυτό το τρίποντο έφτασε στους 20 βαθμούς και την 5η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, ο Αγροτικός Αστέρας... μπλέκει αφού έμεινε στους 15 βαθμούς και τη ζώνη του υποβιβασμού.
Πολύ δυνατά άρχισε το ματς ο Πιερικός ο οποίος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 16' με τον Σταματή, με τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Στο 22' ο Ντόσης λίγο έλειψε να κάνει το 0-2 αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών. Ο Αγροτικός Αστέρας, ωστόσο, έδειξε να συνέρχεται και στο 29' κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Καρακατσάνης με δυνατό σουτ ήταν αυτός που σημείωσε το 1-1. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, με τον Καπία να έχει κεφαλιά στο δοκάρι, στην καλύτερη ευκαιρία του Αγροτικού Αστέρα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, ο Πιερικός μπήκε και πάλι δυνατά και στο 59' ο Μυστακίδης με ωραία κεφαλιά σημείωσε το 1-2, ενώ ο ίδιος παίκτης και πάλι από ασίστ του Γιαννούλη στο 75' έκανε το 1-3 για την ομάδα της Κατερίνης. Ο Αγροτικός Αστέρας προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, μείωσε με απευθείας φάουλ του Χιντζίδη στο 86' αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Τσεμπερίδης (80' Θεοδωρίδης), Σαμουηλίδης, Στεφανίδης, Γεωργιάδης (64' Μίλιτς), Ναστέφσκι (64' Βελλίνης), Καρακατσάνης
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης, Μπαξεβάνος, Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης, Ντόσης, Σταματής

www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου