Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926...ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΟΜΑΔΟΣ...



Την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο 40χρονος προπονητής ήταν περίλυπος, αλλά και αποφασισμένος να μη συνεχίσει άλλο στο «τιμόνι» των κοκκινόμαυρων. Μεταξύ άλλων ανέφερε:΅

«Το ίδιο έργο που βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια επαναλήφθηκε και σήμερα. Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε, αλλά υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στο να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Εγινε μεγάλη προσπάθεια από άπαντες. Η απόφαση που είχα πάρει πριν από δύο εβδομάδες (σ.σ. παραίτηση) είναι πλέον αμετάκλητη. Ήταν τιμή για μένα που βρέθηκα σε αυτό το μεγάλο σύλλογο, όμως πρέπει κάτι να αλλάξει».

Στη συνέχεια ερωτηθείς για το τι φταίει συνολικά που η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει, είπε:

«Η δυστοκία. Και η κακή ψυχολογία. Ο Φιγκερόα στις προπονήσεις είναι ο πιο εύστοχος στα τελειώματα. Και είδατε τι έχασε. Ολοι ήμασταν έτοιμοι να πανηγυρίσουμε. Μετά και από αυτή την ευκαιρία οι παίκτες κοιτούσαν σαν να έλεγαν ότι αφού δεν μπήκε κι αυτό, ποιο θα μπει; Είναι πρόβλημα η ψυχολογία. Θα πάρουμε πρωτάθλημα στις χαμένες ευκαιρίες. Δεν αναιρώ όμως την εμπιστοσύνη μου σε κανένα από τα παιδιά. Και ο Βαγγελόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ από το ίδιο σημείο έχει βάλει πολλά γκολ στην καριέρα του. Δεν ίδα κάποιον παίκτη να μη μάχεται και να μην πηγαίνει με δύναμη στον αντίπαλό του.

Τέλος για το αν ο σχεδιασμός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν ήταν αυτός που ο ίδιος θα ήθελε επεσήμανε:

«Όχι. Εμείς θέλαμε να ισορροπήσουμε το ρόστερ μας και να έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση. Μπορεί να μην πήραμε ακριβώς αυτό που ήθελα, αλλά με βάση το βαλάντιο που έχουμε πήραμε αυτό που μπορούσαμε. Δεν είναι θέμα σχεδιασμού, αλλά θέμα αναποτελεσματικότητας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου