Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ.




Ενωτικό το κλίμα στον Απόλλων 1926 παραμονές του αγώνα με τον Τύρναβο όπου οι Πόντιοι θέλουν οπωσδήποτε το διπλό για να ανασάνουν βαθμολογικά. 

Ο Απόλλων προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του και να βρεί τρόπους να ξεφύγει από το βαθμολογικό αδιέξοδο. Σε μια πολύ σημαντική συνάντηση ανάμεσα στη Διοίκηση στον πρόεδρο αλλά και με τους οργανωμένους (Club Rossoneri - Τάγμα - Δυτικές Συνοικίες ) αλλά και με την παρουσία των παλαιμάχων ο πρόεδρος κ. Βασίλης Ανατολίτης ξεκαθάρισε πώς είναι αρωγός στον Απόλλων μέχρι τέλους και η ομάδα θα παλέψει μέχρι τελευταία αγωνιστική για το καλύτερο. Οι άσχημες συγκυρίες που έφεραν την ομάδα στις τελευταίες θέσεις πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στον αγώνα με τον Τύρναβο.

Πρόθεση του προέδρου της κοκκινόμαυρης ΠΑΕ είναι ο Απόλλων 1926 να καταφέρει να σωθεί και να πραγματοποιήσει μέχρι τέλους μια πολύ καλή πορεία και με τις κατάλληλες συνθήκες ο Απόλλων να συνεχίσει δυναμικά και την νέα χρονιά. Στόχος είναι να αξιοποιηθούν τα παιδιά από τη δεύτερη ομάδα ώστε να πάρουν τις ευκαιρίες τους . 

Επισημάνθηκε και πολύ καλώς μάλιστα οτι κάποια πράγματα ήταν διαφορετικά από ότι παρουσιάζονται και σε ορισμένες περιπτώσεις κάποια προσωπικά θέματα ήταν αφορμή για να δημιουργήσουν κλίμα άσχημης προπαγάνδας. Επίσης αναφέρθηκε πώς εφόσον βρεθεί κάποιος που θέλει πραγματικά να αναλάβει τον Απόλλων είναι ελεύθερος να το κάνει ο καθένας όποτε θέλει. 

Έρχεται στους Πόντιους ο Ράντισλαβ Σέκουλιτς
Η συμφωνία ανάμεσα στον Απόλλων 1926 και  τον Ράντισλαβ Σέκουλιτς, είναι δεδομένη. Οι δύο πλευρές, έχουν συμφωνήσει σε όλα και αναμένεται την Πέμπτη(12/2), η άφιξη του παίκτη, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια για α υπογράψει.    
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ και τον εκπρόσωπο του 29χρονου επιθετικού από το Μαυροβούνιο, κατέληξαν σε συμφωνία και ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πόντιους ως το καλοκαίρι.
Ο παίκτης είχε απασχολήσει και τη Ζάκυνθο. Η μεταγραφή του, είχε ανακοινωθεί αλλά τελικά ναυάγησε.  Έχει παίξει στις Μπούντουτσνοστ Ποντγκόριτσα, Μόγκρεν, Πούντονγκ Ζομπόν, Μλάντοστ, Χόνβεντ, Σανγκάη Πούντονγκ, Μπεζάνια και Τσουκαρίτσκι.

Σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο με τα τραγικά λάθη της διαιτησίας αλλά και το αποκορύφωμα το άκυρο γκόλ του Αναστασίου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου