Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

ΓΡΑΦΑΣ : ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ... ( VID )


Τέλος ο Γράφας από τον Απόλλων Καλαμαριάς. Η διοίκηση του Απόλλων συναντήθηκε με τον Θώμα Γράφα και πάρθηκε από κοινού η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

«Είναι μια απόφαση που λήφθηκε από κοινού, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα το καλό της ομάδας. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ανατολίτη για την συνεργασία μας, που ήταν άψογη. Όσο συνεργάστηκα με τον Απόλλωνα, δεν μου έλειψε το παραμικρό. Παράγοντες σαν τον κ. Ανατολίτη κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι στον Απόλλωνα να βρει τον δρόμο του και να πετύχει το καλύτερο δυνατό.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όσους συνέβαλαν στο έργο μου. Φεύγω σαν φίλος από μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ήταν τιμή για μένα, που κάθισα στον πάγκο του Απόλλωνα».

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Θωμά Γράφα. Προηγήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Βασίλη Ανατολίτη, κατά την οποία αποφασίστηκε ότι ενδεδειγμένη λύση για το καλό της ομάδας και την μελλοντική πορεία της είναι η από κοινού λύση της συνεργασίας, σε απόλυτα φιλικό κλίμα.
Η Π.Α.Ε. Απόλλων ευχαριστεί τον Θωμά Γράφα και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου