Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΔΟΡΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΟΛΧΙΚΟΥ... ΓΚΟΛ ΜΕ ΧΕΡΙ Η ΔΟΡΚΑΔΑ !!!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΟΛΧΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ

Το Δ.Σ. του Κεραυνού Κολχικού βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ασχοληθεί με ζητήματα και συμπεριφορές που δεν τιμούν το χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.


Όσα συνέβησαν πριν από λίγες ώρες στην αναμέτρηση ΠΑΟ Δορκάδας – Κεραυνός Κολχικού, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αστεία, αν δεν ήταν τραγικά και επικίνδυνα! Δυστυχώς, στο σημερινό αγώνα γίναμε μάρτυρες όχι μόνο εγκληματικών διαιτητικών αποφάσεων, αλλά και πρωτοφανών συμπεριφορών εκ μέρους του Α βοηθού και του διαιτητή.


Σε σχέση με το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οφείλουμε να αναφερθούμε στις υποδείξεις του Α βοηθού, κ. Παπαδόπουλου. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο εν λόγω κύριος ανέκοψε αδίκως τρεις φορές παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι βρισκόντουσαν σε προφανή θέση για γκολ, υποδεικνύοντάς τους σε θέση οφ σάϊντ, ενώ ήταν οφθαλμοφανές ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Το αποκορύφωμα της θλιβερής παρουσίας του Α βοηθού, έλαβε χώρα στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στη φάση της επίτευξης του τέρματος που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟ Δορκάδας. 


Στη φάση αυτή προηγήθηκε καθαρό φάουλ εις βάρος ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, το οποίο δεν καταλογίστηκε από τον διαιτητή και στη συνέχεια ο παίκτης των αντιπάλων που σκόραρε, αφενός βρισκόταν σε θέση οφ σάϊντ και αφετέρου κοντρόλαρε τη μπάλα με το χέρι, κάτι το οποίο παραδέχθηκε προς τιμήν του, μετά το τέλος του αγώνα και ενώπιον του διαιτητικού τρίου!


Ως Δ.Σ. του Κεραυνού Κολχικού απευθύνουμε προς πάσα κατεύθυνση ένα αμείλικτο ερώτημα: Είναι απόδειξη πλήρους ανικανότητας ή υστερόβουλης απόφασης, το γεγονός ότι τόσο ο Α βοηθός, όσο και ο διαιτητής του αγώνα δεν είδαν ούτε μία εκ των τριών εξόφθαλμων παραβάσεων που σημειώθηκαν στη φάση, κατά την οποία διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα;


Επιπροσθέτως, οφείλουμε να καταγγείλουμε και να καυτηριάσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις απαράδεκτες και κατάπτυστες συμπεριφορές του Α βοηθού και του διαιτητή που παρατηρήθηκαν στο σημερινό αγώνα. Αμέσως μετά τη φάση του τέρματος της Δορκάδας, αγανακτισμένοι οπαδοί της ομάδας μας προέβησαν σε αποδοκιμασίες εναντίον του επόπτη που ήλεγχε την περιοχή του Κεραυνού στο β’ ημίχρονο. Η απάντηση αυτού του κυρίου ήταν να τους εξυβρίσει με τον πιο χυδαίο τρόπο, προσβάλλοντας πρόσωπα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος! Ο κ. Παπαδόπουλος εξύβρισε και μέλη του Δ.Σ. του Κεραυνού Κολχικού, τα οποία είχαν εξοργιστεί όχι μόνο εξαιτίας των υποδείξεών του, αλλά κυρίως λόγω των πρωτοφανών χαρακτηρισμών που εκτόξευσε εις βάρος των οπαδών της ομάδας μας!


Ακόμη, επιβάλλεται να υπογραμμίσουμε τη στάση του διαιτητή του αγώνα, ο οποίος αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης απέβαλε τον τερματοφύλακα του Κεραυνού και όταν ο αρχηγός της ομάδας μας, Νίκος Σολωμονίδης του ζήτησε το λόγο, εκείνος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του με πρόθεση να χειροδικήσει! Είναι βέβαιο ότι τα πράγματα θα έπαιρναν χειρότερη τροπή, αν ο παρατηρητής του αγώνα δεν συγκρατούσε τον κ. Καπουτζή και δεν έπαιρνε πρωτοβουλία, ούτως ώστε να κατευνάσει τα πνεύματα!


Ως Δ.Σ. του Κεραυνού Κολχικού, δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις την αδιαπραγμάτευτη βούλησή μας, να συνεχίσουμε τις άοκνες προσπάθειες, προκειμένου να στεκόμαστε αντάξιοι της ιστορίας και της τεράστιας προσφοράς του σωματείου μας στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δεν ζητάμε ευνοϊκή μεταχείριση από κανέναν, όμως είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε, ούτως ώστε να έχουμε μια δίκαιη αντιμετώπιση.


Εν κατακλείδι, απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία, όσων δυναμίτισαν και δηλητηρίασαν το κλίμα του σημερινού αγώνα, όχι μόνο εξαιτίας των εγκληματικών αποφάσεών τους, αλλά κυρίως λόγω των προσβλητικών και ντροπιαστικών συμπεριφορών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου