Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 'Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....?




Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣΜ Παναγιώτη Γιουρούκαλη στον Χρήστο Λιάπη  στα Σπορ Του Βορρά  και μέσα σε όλα τα ενδιαφέροντα που είπε παρατήρησα την αναφορά του στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου και το θέμα που είχε προκύψει το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε όσα είπε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
 << Όταν βρίσκεσαι σε περίοδο προεκλογική, κάθε ψίχουλο που πέφτει στο πάτωμα κάνει θόρυβο, όσο ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται. Κάποιοι θέλουν να το εκμεταλλευτούν. Το σωματείο μετέχει στα πρωταθλήματα με το όνομα που είχε και πριν. Μπορεί να λέγονταν έστω Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης. Η ένσταση μου είναι ότι θα έπρεπε να πάει με αυτή την διαδικασία και να μην είναι με τον μανδύα άλλου σωματείου.


Εμείς σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε, καθώς θα ήταν κάτω από την αναγνώριση της ΕΠΟ και της ΓΓΑ αλλά δεν θα υπήρχε αυτή η προκάλυψη με το όνομα Άγιος Δημήτριος. Το σωματείο έχει ένα διοικητικό συμβούλιο. Αυτό αποφασίζει. Το πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει από πίσω είναι κάτι άλλο. Το όνομα που κρύβει από πίσω για μένα είναι ανεπιθύμητο αλλά υπάρχει και ένα αντίστοιχο θεσσαλονικιώτικο στην Αθήνα και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.>>

www.stathis1963.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου