Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο ΕΒΡΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ.... 0-2 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ...



Θριαμβευτής στο τοπικό ντέρμπι βγήκε ο Έβρος! Η ομάδα του Σουφλίου επικράτησε 2-0 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και απολαμβάνει την κορυφή του πρώτου ομίλου (11 βαθμοί) μαζί με τον Πανσερραϊκό.

Το φιλμ του αγώνα:
5' Κίτρινη κάρτα στον Κατρανίτσα για σκληρό φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το φάουλ εκτελεί ο Τσαπάνης, όμως ο Φυσέκης θα αποκρούσει, στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού.
20' Γκολ για τον Έβρο Σουφλίου και 0-1. Ο Κουρέλλας θα βρει με πολύ ωραία μπαλιά τον Τοπούζη, ο οποίος θα νικήσει τον Φυσέκη και θα ανοίξει το σκορ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Έβρος Σουφλίου 0-1.
30' Ένταση στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα που έγινε στον Κουρέλλα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει κίτρινη κάρτα στους Γκαϊδατζή και Τοπούζη.
35' Κίτρινη κάρτα στον Θάνο.
40' Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Αγγελακάκη. Ο παίκτης του Εθνικού θα πιάσει το σουτ, θα αποκρούσουν οι αμυντικοί του Έβρου πάνω στη γραμμή, η μπάλα πήρε ύψος, ο Αγγελακάκης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Γκουτζελάς έδιωξε σε κόρνερ.
41' Κίτρινη κάρτα στον Εφραιμίδη.
45' Σουτ του Ελληνίδη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ. Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων.
45'+1 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Έβρο Σουφλίου να προηγείται μετά από ένα σκληρό παιχνίδι με καλό ρυθμό και τον Εθνικό να ανεβαίνει μετά το γκολ και να πιέζει για την ισοφάριση. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Έβρος Σουφλίου 0-1.
46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
51' Σουτ του Κέρι μέσα από την μεγάλη περιοχή, αποκρούει ο Φυσέκης.

57' Σουτ του Θεοδωράκη μέσα από την μεγάλη περιοχή, μπλοκάρει ο Γκουτζελάς.

68' Γκολ για τον Έβρο Σουφλίου και 0-2. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπαλα θα φτάσει στον Λίτσιο που θα νικήσει τον Φυσέκη. Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Έβρος Σουφλίου 0-2.

73' Κίτρινη κάρτα στον Λίτσιο.

83' Μεγάλη ευκαιρία για τον Έβρο Σουφλίου. Ο Γωνιάδης θα βγει μόνος απέναντι από τον Φυσέκη, όμως ο τερματοφύλακας του Εθνικού θα αποκρούσει.

84' Κίτρινη κάρτα στον Αγγελακάκη.

90' Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+3' Τελευταίο σφύριγμα της λήξης στο Φώτης Κοσμάς, με τον Έβρο Σουφλίου να κερδίζει δίκαια τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και να πιάνει στην κορυφή της βαθμολογίας τον Πανσερραϊκό στους 11 βαθμούς.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Φυσέκης, Θάνος Κατρανίτσας (69’ Καραπατσιάς), Παρασκευάς, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης (53’ Θεοδωράκης), Καμπιώτης, Ελληνίδης, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Αγγελακάκης
Έβρος Σουφλίου (Αραμπατζής): Γκουτζελάς, Αντωνιάδης, Λαμπερνάκης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Εμρέ (61’ Ναθαναηλίδης), Εφραιμίδης, Κουρέλλας, Κέρι (61’ Γωνιάδης), Τοπούζης (76’ Ερκάν)
Πηγή: Thrakisports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου