Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ... 1-2 ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ.







Η κορυφή του Βόρειου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ ανήκει στο «Γηραιό» που, για την τέταρτη αγωνιστική, επικράτησε με 2-1 του Αιγινιακού εκτός έδρας φθάνοντας τα τέσσερα «τρίποντα» σε ισάριθμα ματς και τους 12 πόντους.

Οι γηπεδούχοι έμειναν στους 4 βαθμούς και γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα ματς. Ο Γιάννης Λουκίνας άνοιξε το σκορ στο 10΄ μετά από «ριμπάουντ» από απόκρουση του Τόλιου σε προβολή του Ζιαμπάρη.

Ο Λουκίνας πέτυχε και το δεύτερο τέρμα των Θεσσαλονικέων τέσσερα λεπτά αργότερα (14΄) με προσωπικέ ενέργεια, ουσιαστικά «καθαρίζοντας» το ματς για τον «Γηραιό». Στο πρώτο μέρος ο Ηρακλής είχε τις καλύτερες φάσεις και για άλλα γκολ, με τον δις σκόρερ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 38΄ για το 0-3!

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε πολύ στο δεύτερο μέρος, όπου απλά οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ με τον Βλάση Καζάκη στο 89΄ έπειτα από κόρνερ για τον Αιγινιακό. Νωρίτερα, στο 67΄, ο Λουκίνας που ήταν και το πρόσωπο του ματς έχασε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ, με το 1-2 ωστόσο να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις:

Αιγινιακός (Θεοδωρίδης): Τόλιος, Τέλλος (66΄ Καζάκης), Μπάρος, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα (34΄ Λιόλιος), Πόποβιτς (79΄ Δερμιτζόγλου), Κουτσοσπύρος, Μπλάζεκ.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Στάμου, Τσιλιανίδης (90΄ Κάσσος), Ιντζόγλου (71΄ Τόσκας), Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Πασάς (76΄ Σιατραβάνης), Λουκίνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου