Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ



Παρά τη νίκη που πέτυχε με 1-0 κόντρα στον Μακεδονικό Λητής, ο Γιώργος Μήτσας είδε τρεις ποδοσφαιριστές του αποχωρούν από το παιχνίδι με τραυματισμό.
Συγκεκριμένα, το πιο άσχημο τραυματισμό είχε ο Ζόρας Μπόσιαν, ο οποίος στις καθυστερήσεις του αγώνα σε μια μονομαχία έσπασε το πόδι του! Η αντίδραση των διοικούντων της Δόξας ήταν άμεση και ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κνήμης που θα του στοιχήσει…. 4-5 μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο Μπόσιαν παρέμεινε στο νοσοκομείο σήμερα και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες.
Σαν να μην έφτανε αυτό, με σκισμένο φρύδι έφυγε από το γήπεδο και ο Τσιαμπέρας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Περιβολακίου οδηγήθηκε και αυτός στο εφημερεύον νοσοκομείο, εκεί όπου του έγιναν πέντε ράμματα. Το «κερασάκι» στην γκαντεμιά της Δόξας είχε να κάνει με τον τερματοφύλακα Λεπίδη, ο οποίος και αυτός τραυματίστηκε στο πόδι και αύριο μάλιστα θα κάνει ακτινογραφία προκειμένου να δει το μέγεθος της «ζημιάς»!
Σήμερα μετά το παιχνίδι μάλιστα, η διοίκηση της Δόξας εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτεςτης Δόξας Περιβολακίου εύχονται περαστικά στον Ζόρα Μπόσιαν και εύχονται να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στους αγωνιστικούς χώρους»

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου