Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Γρονθοκοπήθηκε ο Αϊβάζης στον Εύοσμο – Τι αναφέρεται στο Φ.Α - τιμωρία για την ΑΕ Ευόσμου..






Ένταση επικράτησε έξω από τα αποδυτήρια στο γήπεδο του Ευόσμου, εκεί που μετά το τέλος του αγώνα ΑΕ Ευόσμου-Κουφάλια, δέχθηκε επίθεση ο Θανάσης Αϊβάζης του ΠΑΟ Κουφαλίων.
Μετά από τη γνωστή φασαρία που δημιουργήθηκε στον αγωνιστικό χώρο, έπεσαν εκατέρωθεν «γαλλικά» των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα να υπάρχει και συνέχεια αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα. Έτσι λοιπόν κατά την έξοδο του ποδοσφαιριστή των Κουφαλίων από τα αποδυτήρια, μετά το μπάνιο, δέχθηκε επίθεση με γροθιές από ομάδα ατόμων που βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια, με αφορμή την λεκτική διαμάχη που υπήρξε νωρίτερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Θανάσης Αϊβάζης ενδέχεται μέσα στις επόμενες ώρες, να καταθέσει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα και το θέμα να συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.
Νωρίτερα μάλιστα, από το συγκεκριμένο συμβάν, σύμφωνα με το Φ.Α, ο διαιτητής Βανδουλάκης έγραψε για έναν… φίλαθλο, ο οποίος έκανε την εμφάνιση του στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας του χαρακτηριστικά «Έκανες το παιχνίδι μ@υνί…», αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος φίλαθλος εισήλθε κατά τη διάρκεια του αγώνα, στον αγωνιστικό χώρο, κινούμενος εναντίον των παικτών του Κουφαλίων.
www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου