Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ





Για το θέμα των αναβολών τοποθετείται ο ΠΑΟΚ Σταυρού, με ανακοίνωση που εξέδωσε  μέσω της σελίδας του.


AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ
Τις τελευταίες μέρες υπέπεσαν στην αντίληψή μας κάποιες αντιδράσεις από άλλες ομάδες του ομίλου σχετικά με τη διπλή αναβολή της αναμέτρησης της ομάδας μας με τον Ελλήσποντο Κριθιάς, παιχνίδι που τελικά η ΕΠΣΜ όρισε για το Σάββατο 24/3 στις 16.15.
Επειδή λοιπόν οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους , θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε προς άπαντες τους »ενδιαφερόμενους» δύο πράγματα:
1) Το πρώτο αίτημα αναβολής υπεβλήθη με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και εγκρίθηκε από την ΕΠΣΜ καθόσον η αναμέτρηση δε θα μπορούσε να διεξαχθεί διότι οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας μας θα έλειπαν στην πενθήμερη εκδρομή του σχολείου τους. Είναι άλλωστε γνωστό σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ Σταυρού δουλεύει με νέα παιδιά στη συντριπτική πλειοψηφία από τη γύρω περιοχή.
2) Το δεύτερο αίτημα αναβολής υπεβλήθη από την Ελλήσποντο Κριθιάς καθόσον η αναμέτρηση είχε προγραμματισθεί ημέρα Τετάρτη και είναι λογικό η πλειοψηφία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών να μην ήταν σε θέση να αγωνιστούν διότι θα βρίσκονταν στο χώρο εργασίας τους. Φυσικά θα ήταν ανήθικο και άτιμο εκ μέρους μας να μην συνηγορήσουμε στο αίτημα της αντίπαλης ομάδας διότι κατά την πάγια άποψή μας »ό, τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό» (σε αντίθεση με κάποιους πολιτικούς σε αυτή τη χώρα που είχαν σημαία την ακριβώς αντίθετη άποψη με τα αποτελέσματα να είναι ορατά όπου και να κοιτάξει κανείς ανά την επικράτεια).
Όσον αφορά τις αντιδράσεις και τις συζητήσεις από διοικήσεις άλλων ομάδων περί »μαγειρέματος», »στησίματος προγράμματος » και λοιπά άλλα γραφικότατα είναι η αλήθεια θα τους συνιστούσαμε δύο επίσης πράγματα:
1) Για τα »μαγειρέματα» υπάρχει ανάλογος διαγωνισμός μαγειρικής σε ιδιωτικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας το οποίο από ότι μαθαίνουμε έχει και ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Αν θέλετε να δείτε λοιπόν »μαγειρέματα» , δεν έχετε παρά να γυρίσετε το δέκτη σας στο συγκεκριμένο κανάλι με πλήθος gourmet πιάτων από τους διαγωνιζόμενους. Αν κοιτάτε προς εμάς , σε λάθος μέρος κοιτάτε.
2) Για θεωρίες συνωμοσίας, επανεμφάνιση των Ιλλουμινάτι, εμπλοκή της Παγκόσμιας Τράπεζας, των Ναϊτών Ιπποτών και του ξανθού γένους που θα κατέβει να μας σώσει , σφύζει ο τόπος από τηλεβιβλιοπώλες τέτοιων θεμάτων. Με 10 ευρώ αγοράζεις 7-8 κιλά βιβλία κι ενημερώνεσαι επί παντός επιστητού για όλες τις θεωρίες συνωμοσίας. Αν κοιτάτε πάλι προς εμάς, πάλι σε λάθος μέρος κοιτάτε.
Εδώ στο Σταυρό ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΙΤΣΑ, παιδιά !
Τα υπόλοιπα αλλού….Όχι εδώ παντως.
Ραντεβού με όλους σας λοιπόν στις 4 γραμμές του γηπέδου
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ !
ΤΟ Δ. Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου