Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : 0-4 ΤΗ ΣΠΑΡΤΗ , Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΟΡΕΨΕ ΚΟΤΣΑΡΙ






Με κότσαρι έβαλε τον Λεωνίδα της Σπάρτης να χορέψει ο Απόλλων κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 0-4 . Το χορό των τερμάτων άνοιξε ο Καλογέρης στο 35' .. 

Στο 42' ο διαιτητής δεν είδε καθαρό χέρι αμυντικού της Σπάρτης Βοσνακίδη . Στο δεύτερο ημίχρονο ο επόπτης έδωσε οφσαϊντ ενώ δεν ήταν στον επιθετικό της Σπάρτης Ζουλιώτη . 

Το 0-2 πέτυχε ο Χασομέρης στο 57' μέσα σε ιδιαίτερους πανηγυρισμούς βάζοντας τη μπάλα μέσα στη μπλούζα δείχνοντας ότι περιμένει η γυναίκα του παιδί..

Το 0-3 ο Συμμελίδης έστειλε τη μπάλα στην γωνία του Γιακουμή και το 0-4 διαμόρφωσε ο Σαμαράς με μια εκπληκτική κεφαλιά . 


4+1 οι Απολλωνιστές .. ο 5ος ήταν από τη Σπάρτη μαζί με το παιδί του

  • Πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες ανοιξιάτικες με τη θερμοκρασία στους 15 βαθμούς..
  • Από τη Θεσσαλονίκη κατέβηκε ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου κ. Φωτιάδης Μ. με μέλη του Ομίλου με αυτοκίνητο όπου χειροκρότησαν την ομάδα μετά τη σπουδαία νίκη . Στην Αθήνα σε γνωστό ξενοδοχείο ο πρόεδρος είχε επαφές με μέλη του Ομίλου από την πρωτεύουσα. 
  • Οι Σπαρτιάτες φίλαθλοι χειροκρότησαν τους Πόντιους για την επιβλητική νίκη
  • Πολύ όμορφη και φιλόξενη πόλη η Σπάρτη αξίζει κάποιος να την επισκευθεί τόσο για τον Λεωνίδα όσο και για το Μυστρά αλλά και τα τοπικά προϊόντα..
Παίξε υπεύθυνα με 200% bonus , εύκολη εγγραφή ,




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου