Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Η τοποθέτηση του Ελλήσποντου Κριθιάς για το θέμα των αναβολών







Μετά τη τροπή που πήρε το θέμα, της δεύτερης αναβολής του αγώνα ΠΑΟΚ Σταυρού – Ελλήσποντος Κριθιάς (μια ζήτησε ο δικέφαλος και μια η Κριθιά), η διοίκηση του Ελλήσποντου Κριθιάς, θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.
Με αφορμή φυσικά τις σημερινές δηλώσεις στο Epsm24, του προέδρου του Αγίου Γεωργίου Νέας Κρήνης και της ΑΕ Αμπελοκήπων.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΡΙΘΙΑΣ
Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα γύρω από το παιχνίδι της ομάδος μας με τον ΠΑΟΚ Σταυρού και τις δύο αναβολές που προέκυψαν και θέλοντας να προστατέψουμε την ιστορίας μας, την υποληψη μας και την καθαρότητα μας, θέλουμε να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Ελλήσποντος Κριθιάς αγωνίζεται πάντα μέσα στα γήπεδα με σκοπό τη νίκη και την επιτυχία. Στόχος της ομάδας μας είναι να προβιβαστεί μέσω των play-off στην ανώτερη κατηγορία και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για αυτό μέχρι τέλους.
Συμφωνούμε απόλυτα ότι τα παιχνίδια πρέπει να μην αναβάλλονται χωρίς σπουδαίο λόγο αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, αρμόδια επιτροπή να το κρίνει αυτό, είναι η ανάλογη επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ και οφείλουμε να την σεβαστούμε είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε, εφόσον συμμετέχουμε στα πρωταθλήματα που διοργανώνει (εμείς στο παρελθόν όπου έχουμε διαφωνήσει, πάντα το φωνάξαμε και δε κρυφτήκαμε).
Ας μην αφήνονται υπονοούμενα λοιπόν απέναντι σε αυτά τα δύο ιστορικά σωματεια γιατί είναι άκυρο και αναληθή. Ναι λοιπόν εμείς ζητήσαμε τη δεύτερη αναβολή, αλλά ήμασταν και έτοιμοι αν δε γινόταν δεκτή, να μην αγωνιστούμε λογω αδυναμίας. Αν αυτό θα ήταν καλύτερο για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ας μας απαντήσουν οι ανταγωνιστικές ομάδες προς υποβιβασμό του ομίλου μας.
Υ.Γ. Σεβόμαστε την ανησυχία όλων αλλά δεν ανεχόμαστε προσβολές. Για τα υπόλοιπα, τα ερωτήματα, εκεί που ξέρετε.

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου