Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.. ΔΥΟ ΑΠΩΛΕΙΕΣ..




Θρήνος και οδύνη στον Απόλλωνα και την οικογένεια Ασβεστόπουλου


Εφυγε από τη ζωή μόλις στα 48 της χρόνια η σύζυγος του Βασίλη, παλαιού χορηγού της ομάδας και μητέρα του Γιάννη, που έπαιξε στη δεύτερη ομάδα.

Μια θλιβερή μέρα για τον Απόλλωνα ήταν η σημερινή, καθώς λίγη ώρα μετά την είδηση για τον θάνατο του Λευτέρη Δημητριάδη, πρώην προέδρου της ομάδας, μαθεύτηκε ένα ακόμη πολύ άσχημο νέο.

Η σύζυγος του Βασίλη Ασβεστόπουλου έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή, καθώς υπέστη ανεύρυσμα μόλις στα 48 της χρόνια. 

Ο Βασίλης Ασβεστόπουλος διετέλεσε παράγοντας και χορηγός του συλλόγου, ενώ ο γιος του Γιάννης έπαιξε για αρκετά χρόνια στη δεύτερη ομάδα των «κοκκαιανόμαυρων», όντας ένα από τα ταλέντα που προήλθαν από τις ακαδημίες. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ο αιφνίδιος θάνατος της συζύγου του Βασίλη Ασβεστόπουλου βύθισε σε λύπη όλη την οικογένεια του Απόλλωνα, για τον οποίο εργάστηκε πολλά χρόνια και ιδιαίτερα στις ακαδημίες του. Στον πιστό φίλο και «εργάτη» του συλλόγου μας, Βασίλη, η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εκφράζει τα εγκάρδια συλλυπητήρια όλων των μελών της».


Πένθος στον Απόλλωνα, «έφυγε» ο Λευτέρης Δημητριάδης

Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Απόλλων Πόντου σήμερα, Τετάρτη 28 Μαρτίου, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο, ώρα 16:30.

Φτωχότερη είναι από σήμερα Τετάρτη (28/3) η οικογένεια του Απόλλωνα Πόντου που θρηνεί τον χαμό του Λευτέρη Δημητριάδη.

Ο παλιός πρόεδρος της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ, γνωστός και ως «Λεμόνας», έφυγε από τη ζωή και η οικογένεια των Ποντίων εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 28 Μαρτίου, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο, ώρα 16:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου:

«Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, όπως όλη η οικογένεια του συλλόγου, πενθεί τον θάνατο του πρώην προέδρου του, Λευτέρη Δημητριάδη. Ενός ανθρώπου, ο οποίος στην προεδρική του θητεία κράτησε όρθιο τον Απόλλωνα με βαρύ προσωπικό κόστος.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 28 Μαρτίου, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο, ώρα 16:30».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ. "Ο Απόλλων" εκφράζουν την θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς Λευτέρη Δημητριάδη».

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου