Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ... ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ 1-2



Live Bet , Live Casino , Τοπ Αποδόσεις ...


Ένα σπουδαίο και συνάμα ιστορικό διπλό για τον Κεραυνό Κολχικού μέσα στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς όπου οι πράσινοι παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 στο 10ο λεπτό κατάφεραν και ισοφάρισαν και προηγήθηκαν 1-2 με σκόρερ τον Χρήστο Κόντρα . 

Πλέον ο Κεραυνός Κολχικού έχει 40 βαθμούς ( είχαμε αναφέρει ότι θα χρειαστεί 45 για τη σωτηρία ... ) και ο Ποσειδώνας έμεινε στους 22 και ουσιαστικά αποχαιρέτησε την κατηγορία μαζί με την Αναγέννηση Επανομής και Ηλιούπολη . 

Ο Κεραυνός Κολχικού φιλοξενεί τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ενώ ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς ταξιδεύει στα Κουφάλια όπου θα έχει πολύ δύσκολο αγώνα .

Στο γήπεδο της Καλαμαριάς στου Αριστοτέλη φιλοξενήθηκαν περίπου 50 φίλοι των πρασίνων όπου δικαίως πανηγύρισαν το μεγάλο διπλό . 




Ποσειδώνας Καλαμαριάς - Κεραυνός Κολχικού 1-2
Αποβολή: Ουρδούδης (90’)
Διαιτησία: Τσιαουσίδης (Παπαδόπουλος – Σιανίδης)
Ποσειδώνας Καλαμαριάς: Χατζόπουλος, Τασιούλας, Τσιότσης, Κουτσουπιάς, Φάκκας, Κοντζιάς, Φουρκιώτης, Μπουντάλης, Σερέτης, Χατζηαλεξιάδης, Μπίμπα
Κεραυνός Κολχικού: Παπαιωάννου, Ουρδούδης, Ζαχαριάδης, Κολώνης, Καρασαββίδης, Κόντρα, Κατσιάκης, Μπαλίου, Θωμαϊδης, Μακρής, Σολομωνίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου