Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ U-21 : ΠΗΡΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ 2-0 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ







Μπροστά σε τουλάχιστον 1500 παιδάκια από διάφορες ακαδημίες της Μακεδονίας , διεξήχθη η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος με την Εθνική Ουγγαρίας 
U-21 που βρήκε νικήτρια την Εθνική μας ομάδα με 2-0 .

Η Εθνική έδειξε πιο έτοιμη και στο ακέραιο αξιοποίησε της ευκαιρίες . 


Η U21 της Εθνικής Ελλάδος, επικράτησε με σκορ 2-1 της αντίστοιχη της Ουγγαρίας, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη προετοιμάζεται, ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων του Σεπτεμβρίου, για την προκριματική φάση του Euro 2019.
Στο πρώτο ημίχρονο, η Εθνική ομάδα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και ανά πάσα στιγμή δημιουργούσε καταστάσεις στην εστία του Ζολντέσι. Οι Ούγγροι, από την άλλη, προσπαθούσαν κυρίως μέσω των κόντρα επιθέσεων να γίνου απειλητικοί. Το 1-0 για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε ο Λάζαρος Λάμπρου στο 32′. Έντεκα λεπτά αργότερα (43′) η Εθνική Ελπίδων (U21), έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση, “καθάρισε” ουσιαστικά την νίκη με σκόρερ τον Νίκο Βέργο.
Στο δεύτερο μέρος, η Εθνική Ελπίδων της Ουγγαρίας ανέβασε την απόδοση της, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ουκ ολίγες φορές επισκέφθηκε με αξιώσεις τα “καρέ” του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Το μόνο που κατάφερε, ωστόσο, η ομάδα του κ.Γιαν ήταν να μειώσει με τον Ράκζ στο 78′. Σε γενικές γραμμές, πάντως, η παρουσία της Εθνικής στο γήπεδο ήταν πολύ καλή και δίνει ελπίδες για πρόκριση.
Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε, ότι στην Τούμπα βρέθηκε αρκετός κόσμος προκειμένου να δει την φιλική αναμέτρηση, ενώ στα επίσημα βρέθηκε και ο τεχνικός του ΠΑΟΚΒλάνταν Ίβιτς προκειμένου να παρακολουθήσει τους ΚουλούρηΔεληγιαννίδη και Λάμπρου, ενώ παρόν ήταν ο προπονητής του ΗρακλήΣάββας Παντελίδης, ο Γιώργος Δώνης αλλά και οι Νίκος ΝταμπίζαςΣτέλιος Βενετίδης και ο Άρης Καρασαβίδης.
Η Εθνική μας ομάδα έχει να δώσει ακόμα ένα δυνατό “τεστ”. Τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει πάλι στο γήπεδο της Τούμπας την Εθνική Ελπίδων της Πολωνίας στις 17:00 το απόγευμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.Κύζας με βοηθούς τους Κουλά Χασάν και Πάτρα ενώ χρέη 4ου διαιτητή έκανε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η σύνθεση της U21 της Ελλάδας:  Κότσαρης, Σάλιακας, Βαφέας, Ευαγγέλου, Τσιμίκας, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Δώνης, Λάμπρου, Βέργος, Κουλούρης.
Η σύνθεση της U21 της Ουγγαρίας: Ζολντέσι, Πολγκάρ, Λένζσερ, Κέσκες, Σπάντλερ, Κατόνα, Γιάνκσο, Ζσότερ, Σζάντο, Μακράι, Μπαλόγκ
https://talentabout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου