Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Εμφάνιση πρωταθλητή ο Ελλήσποντος Μαδύτου – Νίκη τίτλου με Σοχό (photos)



goal
Νίκη «χρυσάφι» πήρε ο Ελλήσποντος Μαδύτου στο σημερινό ντέρμπι με τον Εθνικό Σοχού, ξεφεύγοντας στο +5 (με παιχνίδι περισσότερο) και κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς τη κατάκτηση του τίτλου.
Παρουσιάζοντας σοβαρή εικόνα και μπαίνοντας δυναμικά στο ξεκίκηνμα, οι Μαδυτιανοί κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Αλέξανδρος Τζουβελέκης γέμισε προς τον αδερφό του Αντώνη που βρισκόταν στη μεγάλη περιοχή, οι κόντρες ευνόησαν τον Τσιότρα που καραδοκούσε και ο τελευταίος σχεδόν σε κενή εστία, έγραψε το 1-0 με το καλημέρα.
Ο Εθνικός Σοχού που φάνηκε κατώτερος της περίστασης, ήταν σχεδόν ακίνδυνος επιθετικά στο πρώτο μέρος, μετρώντας την πρώτη του τελική ευκαιρία στο 60ο λεπτό περίπου! Σαν να μην έφτανε το 1-0 του Τσιότρα, στο 14′ η Μάδυτος «χτύπησε» ξανά, με τον Κώστα Χάβο να κάνει το 2-0 και να δίνει ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη του Ελλήσποντου.

maditos
Αν και στην επανάληψη, ο κόσμος περίμενε την αντίδραση του Σοχού, ο Ελλήσποντος ήταν αυτός που ήταν πιο απειλητικός, καταφέρνοντας να «σφραγίσει» τη νίκη του με το γκολ του Νέκου, ο οποίος μετά από ακόμα μία κάθετη μπαλιά του Αλέξανδρου Τζουβελέκη, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τριανταφυλλίδη, πλασάροντας εύστοχα και κάνοντας το 3-0.
Αν και η ομάδα του Γιώργου Τουρσουνίδη ανέβασε στροφές στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ήταν ήδη αργά. Το παιχνίδι ήδη είχε χαθεί και σίγουρα αυτό που προβλημάτισε τους ανθρώπους του Εθνικού δεν ήταν τόσο η ήττα αλλά η κακή εμφάνιση της ομάδας.

kosmos
MVP: Ο τίτλος μοιράζεται στα δύο. Ο 20χρονος Αλέξανδρος Τζουβελέκης με δύο ασίστ αλλά και με αμέτρητες κερδισμένες μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, φάνηκε πραγματικά πολύτιμος για την ομάδα του. Μαζί του σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε και ο Μπάμπης Τσίφτης που έδωσε το 100% των δυνατοτήτων του. Σε γενικές γραμμές όλοι οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δέκα με τόνο, πήρε ο διαιτητής Μάστακας και οι βοηθοί Ηλίας Παπαδόπουλος και Πατσιάς. Χωρίς τις δύσκολες φάσεις, κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι.

ΚΟΣΜΟΣ
: Συγχαρητήρια αξίζει ο κόσμος των δύο ομάδων που βρέθηκαν στη Μάδυτο. Με κόρνες και συνθήματα, ενίσχυσαν την ομάδα τους, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Αξίζει να αναφερθεί επίσης, ότι στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετός κόσμος των γύρω περιοχών, όπως από τα Βρασνά, τον Σταυρό, τον Περιστερώνα, τα Κρύα Νέα κ.α. Από την διοργανώτρια αρχή παρευρέθηκαν ο Νίκος Φιλιπιάδης και ο πρόεδρος των παρατηρητών Θεοδόσης Χασάπης.
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΔΥΤΟΥ (Γιώργος Παναγιωτίδης): Πασχάλης, Λικολάρι, Περήφανος, Γραμματικάς, Μουρόπουλος, Τζουβελέκης Αλ., Τσιότρας, Χάβος, Τζουβελέκης Αν., Νέκος, Τσίφτης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πολυχρονιάδης, Παρδάλης και Τσουκαλάς
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ (Γιώργος Τουρσουνίδης): Τριανταφυλλίδης, Σαϊβανίδης, Γράβαλης, Θεοδωρίδης, Καραγιώργης, Βλαχάβας, Καπετανόπουλος, Λεντιάν, Βερνής, Μεντεσίδης, Μότσανος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπακωνσταντίνου, Παρδάλης και

www.epsm24.gr

maditos2soxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου