Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : 300 ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ....0-1








Σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για τον Απόλλωνα η ομάδα της Καλαμαριάς γκρέμισε την παλιά πόλη της Ξάνθης με τους 300 Απολλωνιστές που δε σταμάτησαν να φωνάζουν λεπτό και να δίνουν το δικό τους ρεσιτάλ.. 

Ο Απόλλωνας με τέρμα του Ν΄ Λουντούλου στο 70 ' άνοιξε το σκορ και κατάφερε ένα σπουδαίο διπλό. Οι παίχτες του Ορφέα από το 60' και μετά λόγω της κούρασης άρχισαν να έχουν προβλήματα και επίμονα ζητούσαν Fair Play σε κάθε φάση που υπήρχε κάποιος στο έδαφος. 

Όμως το Fair Play δεν είναι υποχρεωτικό και κάθε ομάδα το ορίζει όπως θέλει και επειδή υπήρχαν διαμαρτυρίες σας επισυνάπτουμε το βίντεο όπου βλέπουμε απλά έναν ποδοσφαιριστή να έχει πέσει κάτω από ... την κούραση... κανείς δεν τον άγγιξε και απλά ξάπλωσε στο χορτάρι ... τέτοιες ενέργειες προσβάλουν τη νοημοσύνη του κόσμου.  

Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο μέχρι το 90' και λογικό είναι τα τρεξίματα του να δημιουργούν πρόβλημα στις αγύμναστες και ανοργασμικές ομάδες της κατηγορίας που τα δίνουν όλα για όλα μόνο με τους κοκκινόμαυρους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου