Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Πλήγμα με Μαυρόπουλο στον Ορφέα Ξάνθης! Κίνδυνος να χάσει το υπόλοιπο της σαιζόν





Παρά τις διάφορες ανοησίες που γράφτηκαν στον τύπο της Θεσσαλονίκης που εθελοτυφλούν μόνο και μόνο για να μπορέσει η Καλαμαριά με κάθε τρόπο να βγει κατηγορία, «αποδείχθηκε» πως τελικά όχι μόνο δεν έπεσε μόνος του ο Λάζαρος Μαυρόπουλος, στην φάση του γκολ του Απόλλωνα που δεν τηρήθηκε το fair play, αλλά αποκόμισε και ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό με ορατό τον κίνδυνο να χάσει το υπόλοιπο της σαιζόν.
Ο Ξανθιώτης μέσος υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο απο χτύπημα απο αντίπαλο του, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 2 μήνες εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας. Και με 6 ματς να απομένουν ακόμη για τον Ορφέα, 8 για το φινάλε της Γ’ όμως ο Ορφέας έχει μπροστά του το ρεπό του και αργότερα και το ματς με την ΑΕ Ποντίων, αντιλαμβάνεται κανείς πως δύσκολα θα μπορέσει να προλάβει κάποιο ματς της φετινής αγωνιστικής σαιζόν ο Μαυρόπουλος.
Το καλό για τον Ορφέα είναι  πως μπροστά του έχει το προγραμματισμένο ρεπό του και ενδιάμεσα απο τα εκτός έδρας παιχνίδια σε Αριδαία και Νάουσα έχει και το  ματς με την ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου που κερδίζει άνευ αγώνα, οπότε δίνεται η δυνατότητα για αποφόρτιση και επιστροφή των τραυματιών αλλά και για να μπορέσει να κάνει με την άνεση του την αποθεραπεία του ο Λάζαρος Μαυρόπουλος που θα προσπαθήσει να προλάβει κάποιο απο τα τελευταία παιχνίδια του Ορφέα στην παρουσία της ομάδας στην Γ’ Εθνική.
Από εκεί και πέρα στον Ορφέα επικρατεί ακόμη εκνευρισμός για την συμπεριφορά παικτών, προπονητή και παραγόντων του Απόλλωνα, που έκαναν τα πάντα με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους για να κερδίσουν το ματς κόντρα στον Ορφέα και το κατάφεραν, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ζητούν και τα ρέστα απο την ξανθιώτικη πλευρά που έπαιξε για την ιστορία της.
www.sportsaddict.gr
Υ.Γ του Ερασιτεχνικού Θεσσαλονίκης :
Επειδή το Ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης ήταν από τις πρώτες ενημερωτικές σελίδες που έγραψε για το εν λόγω γεγονός της άκυρης πτώσης του ποδοσφαιριστή και εφόσον η σωστή πληροφόρηση είναι η επίσημη , έχουμε να τονίσουμε τα εξής :
" Ευχόμαστε περαστικά στον Μαυρόπουλο για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο πόδι του . Ευχόμαστε να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Όμως είτε η μπάλα έβγαινε έξω είτε που συνεχίστηκε η φάση το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. 
Δεν θα άλλαζε κάτι

Στη συγκεκριμένη φάση επειδή δεν υπήρξε άμεση προβολή από αντίπαλο , αλλά έγινε σε δεύτερο πλάνο , κανείς δεν κατάλαβε ότι υπήρξε τόσος σοβαρός τραυματισμός και οι παίχτες του Ορφέα και του Απόλλωνα συνέχιζαν αμέριμνοι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου