Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΟΛΧΙΚΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ






Ανακοίνωση-απάντηση στους ισχυρισμούς του Άρη Καβαλαρίου περί κατάφωρης αδικίας σε βάρος του από τη διαιτησία στον αγώνα εναντίον του Κεραυνού Κολχικού, εξέδωσε το Δ.Σ. της ομώνυμης ομάδας.

Επί λέξει αναφέρεται:

"Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Άρη Καβαλαρίου, στην οποία γίνεται αναφορά για κατάφωρη αδικία σε βάρος της ομάδας τους στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής.

Ως εκ τούτου, το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Κεραυνός Κολχικού νιώθει την ηθική υποχρέωση να τοποθετηθεί δημόσια, προκειμένου να μην επιτρέψει τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας που συστηματικά επιχειρούν ορισμένοι.

Η διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου και των βοηθών του υπήρξε ακριβοδίκαιη και όσοι ήταν παρόντες στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι το διαιτητικό τρίο ανταπεξήλθε πλήρως στην κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Επί του συγκεκριμένου, οι γηπεδούχοι ανακάλυψαν με καθυστέρηση τριών ημερών ένα ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ ισχυρίζονται με βεβαιότητα ότι το γκολ που πέτυχαν ήταν έγκυρο, αποσιωπώντας αφενός μεν ότι ο Α’ βοηθός διαιτητή είναι στην ίδια ευθεία με τον σκόρερ και ελέγχει απολύτως τη φάση, αφετέρου δε ότι όσοι φίλαθλοι είχαν τη δυνατότητα λόγω θέσης να εκφέρουν άποψη, ομολογούν ότι ο σκόρερ βρίσκεται εμφανώς πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της ομάδας μας, τη στιγμή που η μπάλα φεύγει από τα πόδια του συμπαίκτη του.

Στρατηγική επιλογή  του Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Κεραυνός Κολχικού είναι η διαφύλαξη του ήπιου κλίματος στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και για αυτό αποφασίσαμε συνειδητά να μην απαντήσουμε στο κλίμα πόλωσης που εντέχνως καλλιέργησαν κάποιοι από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Ωστόσο δεν μπορούμε να ανεχθούμε την προπαγάνδα και την απόπειρα δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων και να μην επισημάνουμε ότι η μετάθεση ευθυνών και η κατασκευή βολικών ενόχων, ούτως ώστε να δικαιολογηθεί μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και να ασκηθεί πίεση για να επιτευχθεί ευνοϊκή διαιτητική μεταχείριση στα εναπομείναντα παιχνίδια, υπονομεύει την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου