Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΜΥΝΑ...







Με 54 τέρματα ο Κεραυνός Κολχικού έναντι 52 του Άρη Καβαλαρίου είναι από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις όχι απλά της ΕΠΣΜ αλλά και των επαγγελματικών κατηγοριών και των υπολοίπων ενώσεων με εξαίρεση 2-3 από τη Μακεδονία και τη Θράκη. 

Συνολικά 106 τέρματα έχουν βάλει και οι δυο ομάδες δείχνοντας ότι ο δρόμος προς τα δίχτυα μπορεί να φαίνεται ρόδινος αλλά δεν είναι ... σε κάθε αγώνα ο Κεραυνός Κολχικού και ο Άρης χάνουν ... τα μαλιοκέφαλα τους και οι αντίπαλες άμυνες είναι ευχαριστημένες που τρώνε μόνο τρία τέσσερα τέρματα και όχι καμιά δεκαριά ... 

Όμως αμυντικά ο Άρης Καβαλαρίου με τον Φώτη Γουνιώτη έχουν υλοποιήσει ένα τοίχος από μπετόν όπου δύσκολα παραβιάζεται έχοντας δεχθεί μόλις 13 τέρματα , αλλά ο Κεραυνός Κολχικού του Βαγγέλη Μαυροβουνιώτη από την απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι παρασύρονται ποιο εύκολα σε επιπόλαια λάθη τα οποία οι αντίπαλοι μετουσιώνουν σε γκόλ έχει δεχθεί 28 . 

Είναι ένα θεματάκι αυτό που πρέπει να το δεί ο κόουτς των πρασίνων και να βελτιώσει την αμυντικο-κεντρική λειτουργία της ομάδας έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο δεν θα κάνει επιπόλαια λάθη.

Καβαλάρι πάει στην Ευκαρπία όπου φιλοξενείται από την Δορκάδα ενώ ο Κεραυνός Κολχικού στον Άγιο Βασίλειο με τον Μακεδονικό . Και οι δυο αγώνες γίνονται Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου