Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ :ΕΣΤΗΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ..1-1





Νέα απώλεια για τον Άρη στον Εύοσμο. Ο Αγροτικός Αστέρας «πάγωσε» με γκολ στο φινάλε 1-1 τους κίτρινους κι εφόσον η Λαμία περάσει απ’ τις Σέρρες θα δουν το τρένο της ανόδου να απομακρύνεται επικίνδυνα.
Ζορίζουν πολύ τα πράγματα για τον Άρη. Οι κίτρινοι δεν κατάφεραν να περάσουν απ’ την έδρα του Αγροτικού Αστέρα (1-1) κι εφόσον η Λαμία φύγει με το «διπλό» απ’ την έδρα του Πανσερραϊκού θα αφήσει την ομάδα του Αναστόπουλου στο -6 από τις θέσεις ανόδου.
Οι Θεσσαλονικείς, που είχαν και πολλούς οπαδούς της ομάδας στο πλευρό τους, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε κρίσιμο σημείο. Ο Μπράνα Ίλιτς με εξαιρετική σέντρα σουτ στο 52ο λεπτό αιφνιδίασε τον Γιακουμή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του. Στη συνέχεια ο ρυθμός δεν ήταν καλός, με τον Άρη να μην απειλεί αλλά και να μην απειλείται ιδιαίτερα. Τα πράγματα για τους «κίτρινους» στράβωσαν στο 82’ όταν έπειτα από αναστάτωση στην άμυνα και λάθος διώξιμο του Διούδη ο Τζόναθαν έστειλε την μπάλα στην κενή εστία και διατηρώντας το εντός έδρας αήττητο του Αγροτικού έβαλε «μπλόκο» στον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου