Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ .






Οι τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων, προμήνυαν (δυστυχώς) το απευκταίο, το οποίο και τελικά επήλθε…
Η ομάδα των Γρεβενών, δεν κατάφερε να αντέξει τις οικονομικές απαιτήσεις της κατηγορίας και σε συνδυασμό την κακή πορεία στο πρωτάθλημα, πήραν την δύσκολη απόφαση για τους ιθύνοντες του συλλόγου της απόσυρσης του συλλόγου από την κατηγορία.

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, μετά από πολλές ανατροπές στο σκηνικό (το μεσημέρι είχε ανακοινωθεί ότι θα κατέβει η ομάδα κανονικά αναφέροντας και 3 μεταγραφές: Γράβαλος Ν., Παπαδόπουλος Χ, Πιπέργιας Στ.), πέφτουν και οι τίτλοι τέλους για την ΑΕΠ Βατολάκκου (μετά από 36 χρόνια αξιόλογης παρουσίας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών), η οποία αποσύρεται από το πρωτάθλημα και ήδη οι ποδοσφαιριστές της (έστω και στο παρά πέντε) έχουν ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες: Άγγελος Κοτζατίσογλου, Στέλιος Τζερεμές και Γιώργος Αντωνιάδης οδεύουν προς Κοζάνη... εάν πρόλαβαν την προθεσμία..;

Μετά την ανακοίνωση του Μιχάλη Ζολώτα, ο ΠΥΡΣΟΣ απέκτησε τους ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΣΙΑΡΣΙΩΤΗ και ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΛΑΝΤΟ και στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, απέκτησε και τον ΣΑΚΗ ΜΠΙΖΙΩΤΑ.

Αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς ΕΠΟ καθώς την Κυριακή η ΑΕΠ ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει στην Αριδαία για το παιχνίδι με τον τοπικό Αλμωπό.

Το πρωτάθλημα απο εδώ και πέρα πλέον, θα παρουσιάζει ενδιαφέρον μοναχά για το ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη θέση, ανάμεσα στην κόντρα των τριών διεκδικητών Δόξα Δράμας, Απόλλων Καλαμαριάς και ΑΠΕ Λαγκαδά

Read more: http://vatolakkiotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου