Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΕΛ : Ο ΑΘΛΟΣ & Ο ΑΘΛΙΟΣ ...Ο Άθλος της ΑΠΕ Λαγκαδά είναι μοναδικός τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή , μια ομάδα που εκπροσωπεί επάξια τον Δήμο Λαγκαδά στις επαγγελματικές κατηγορίες με ανθρώπους όπως ο Σάκης Γκογκάκος που τρέχουν καθημερινά και κάνουν αγώνα ... επιβίωσης για να αντεπεξέλθει η βασίλισσα του κάμπου του Λαγκαδά επάξια στα ποδοσφαιρικά σαλόνια και όλη η Μακεδονία να υμνεί όχι τον Απόλλων και τη Δόξα αλλά την αρμάδα του Λαγκαδά που βρίσκεται στην τρίτη θέση. 

Και φυσικά όλοι χαρούμενοι να υποδέχονται μια ιστορική ομάδα τη Δράμα μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο το Δημοτικό Στάδιο του Λαγκαδά . 

Μια ουσιαστική επένδυση στην εξωστρέφεια και την πραγματοποίηση των στόχων , η ΑΠΕΛ κόντρα σε κάθε λογική έκανε μια ομάδα ανταγωνιστική και συνάμα ελκυστική ... 
αλλά για ποιον ?

Για τον κόσμο του Λαγκαδά, των περιχώρων , για τα παιδιά που ονειρεύονται να παίξουν στη Γ΄ Εθνική .. και φυσικά όλοι στο Λαγκαδά έχουν να λένε ότι είμαστε ΑΠΕΛ αλλά είμαστε Άρης - ΠΑΟΚ - Ηρακλής - Απόλλων Καλαμαριάς - Ολυμπιακός ΠΑΟ ή ΑΕΚ ή Λίβερπουλ...
αλλά ο Αθλιος παραγοντίσκος που είδε ξαφνικά οτι η μπάλα είναι στρόγγυλη απαγορεύει την είσοδο σε ένα Μέσο Ενημέρωσης που από την αρχή της ιστορίας της Γ΄Εθνικής και των αγώνων μπαράζ ήταν δίπλα στην ΑΠΕΛ. Το ευχαριστώ ενός καρμίρη που το παίζει μάγκας... κι αν είναι μάγκας ας το δείξει εκτός γηπέδου... ο κακομοίρης. 

Άρθρο του Παναγιωτίδη Παναγιώτη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου