Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΖΥΓΟ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ







Δείτε τις φωτογραφίες και τα όσα έγραψε μηχανικός απ' όσα διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την επομένη του αγώνα του Απόλλωνα στη Νάουσα





Από τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα υπήρξε ενημέρωση για την έκθεση του μηχανικού στο γήπεδο της Νάουσας, στην οποία (έκθεση) στηρίχθηκε και η ένσταση που κατατέθηκε από τους κοκκινόμαυρους για την αντικανονικότητα του γηπέδου (ύψος δοκαριών).


Ως ενημέρωση λοιπόν αναφέρει πως «Από σεβασμό κι αίσθημα ευθύνης προς τους φιλάθλους μας αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε ξανά δημοσίως, ώστε να μην πέσει θύμα της παραπληροφόρησης κανείς από την μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα. Υποστηρίζοντας την ένσταση της ομάδας μας για την αντικανονικότητα του γηπέδου της Νάουσας, όπου αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε στις 29 Ιανουαρίου 2017, καταθέσαμε στα αρμόδια όργανα πλήρη τεχνική έκθεση Μηχανικού ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ με αντικειμενικά πειστήρια τα οποία μπορεί να μελετήσει και ν’ αξιοποιήσει οποιοσδήποτε πραγματογνώμονας, διαπιστώνοντας αφενός την αντικανονικότητα, αφετέρου πως αφορά ακριβώς το γήπεδο που αγωνιστήκαμε.

Προφανώς τα στοιχεία μας είναι τόσο αδιάσειστα ώστε αποδεικνύουν καταφανέστατα την παράβαση των κανονισμών στο εν λόγω γήπεδο, τόσο που οι αντίδικοι της Νάουσας (των οποίων όλως συμπτωματικά συνήγοροι είναι άνθρωποι από το Δικηγορικό Γραφείο που υπερασπίστηκε την Δόξα Δράμας) επιχείρησαν να πείσουν ότι πρόκειται για άλλο γήπεδο (!) με στόχο να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα. Ωστόσο κι αυτοί κατέθεσαν πειστήρια από το ίδιο ακριβώς γήπεδο και οι φωτογραφίες ταυτίζονται ως προς θέμα αυτό, πως πρόκειται δηλαδή για τον ίδιο χώρο.

Επιπλέον, διαπιστώνουμε ότι, οι ανήθικοι «σύμμαχοί» τους επιχειρούν να το κάνουν «σημαία» μέσω ανδρείκελων και φερέφωνων, φανερώνοντας τον σκοτεινό, υπόγειο κι εμετικό ρόλο τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου