Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ : ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΟ , ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ...




Φαίνεται πως το έχουν βάλει σκοπό τους στην ΑΕ Καραϊσκάκης μέσα στο 2017 να μην γνωρίσουν άλλο συναίσθημα, πέρα από εκείνο που προσφέρουν η νίκη και η επιτυχία! Ερχόμενη με φόρα από την ασταμάτητη πορεία της στο πρωτάθλημα, η ομάδα της Άρτας αναδείχθηκε νικήτρια και στον τελικό του 2ου ομίλου για το Κύπελλο Γ' Εθνικής, επικρατώντας με 1-0 της Νίκης Βόλου στην αναμέτρηση που έγινε στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων. Έτσι, θα δώσει το «παρών» στην ημιτελική φάση του θεσμού, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τιτλούχου του 1ου ομίλου, σε παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 29 Μαρτίου.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 42' σε φάση διαρκείας στα καρέ των κυανόλευκων, όταν ο Χαρτσιάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Αβραμίδης έπιασε μία πρώτη κεφαλιά και ο Καραγιαννίδης με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τζήμα, γράφοντας το 1-0, που έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους. Στην επανάληψη η Νίκη προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς την εστία των πράσινων, που όμως αμύνθηκαν με υποδειγματικό τρόπο, κρατώντας το υπέρ τους αποτέλεσμα.
Διαιτητής ήταν ο Διώτης (Ευρυτανίας), με βοηθούς τους Καλύβα και Λιτοσελίτη (Φθιώτιδας).
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς (64' Ζυγκερίδης), Χαρτσιάς (80' Γούλας), Βελέτης, Μαζιώτης (88' Γυφτοκώστας), Μπεκατώρος, Ντατίδης
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Παπαγεωργίου (80' Αλεξανδρής), Δημολιός, Παπαδήμας, Ναουμίδης, Βέργος, Μέτσε, Κόλα (70' Μαλακασιώτης), Σκοπελίτης (65' Βασίλιεβιτς), Γαρυφαλλόπουλος, Κορέτα.

(Πηγή: goaltrikala.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου