Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ : ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΕ Ο ΑΕΤΟΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ... 0-1







O Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Καραγιάννης με τον Δήμαρχο Δράμας κ. Μαμσάκο
ανάμεσα τους ο κ. Μπύρος πρόεδρος της Δόξας Δράμας 





Ο αετος της Δόξας Δράμας πέταξε επάνω από τον Λαγκαδά χωρίς να υποστεί απώλειες . 

Ένα παιχνίδι που έφερε στο γήπεδο του Λαγκαδά τουλάχιστον 1200 άτομα με αρκετούς Δραμινούς να έχουν εκδράμει από την πόλη της Μακεδονίας και να δίνει ένα ξεχωριστό τόνο αυτό το παιχνίδι τόσο για την ιστορία της ΑΠΕΛ όσο για της Δράμας. 

Στο 68 ' ο Καρλόπουλος πέτυχε το 0-1

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Καρακασίδης (Θράκης).
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αλεξ. Κατηκαρίδης): Ρίζος, Καραμπάς, Πολίτης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Κοντεόν, Σκαθαρούδης (69’ Ντούγκα), Πολύζος, Στεφανίδης Ν., Λεμονής (77’ Κρυστάλλης), Αχαλινόπουλος (85’ Παυλίδης).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Π. Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Παγώνης, Βιτλής, Παπαζούδης, Κωστόπουλος, Λαδάκης, Παναγιωτούδης (64’ Παβίσεβιτς), Πινδώνης, Ντος Σάντος(31’ λ.τ. Μπουσινάκης), Δουκάκης (53’ λ.τ. Καρλόπουλος), Ιγκόρ.

Σημείωση : Ευχαριστούμε το Drama Goal για τις φωτογραφίες που σας δείχνουμε. Οι πρώτες τρεις είναι του κ. Καραγιάννη . Το Ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης και ο Παναγιωτίδης Παναγιώτης ενώ γνωρίζουν όλοι στο Λαγκαδά τι ακριβώς κάνει δέχθηκε λεκτική ρατσιστική - φασιστική επίθεση από άτομο της διοίκησης του Λαγκαδά λόγω οπαδικών προτιμήσεων και δεν επιτράπηκε η είσοδος ούτε για 5 λεπτά για τις καθιερωμένες φώτο. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι έχει χαθεί το μέτρο με μερικούς ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι τσιφλίκι τους ο Λαγκαδάς . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου