Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ : ΕΠΕΣΕ ΚΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΧΙΚΟ... ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ...


















Κομήτης έπεσε στο Κολχικό καθώς ο Αστέρας Ανάληψης πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στον Κεραυνό Κολχικού με δράστη τον Τουρλούμη και Ξανθόπουλο.. Ο Αστέρας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και μια φάση που έκανε ο Τουρλούμης άνοιξε το σκόρ. 

Ο Κεραυνός ήταν φλύαρος και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός είχε την υπεροχή και στις πρώτες ευκαιρίες κατάφερε και ισοφάρισε με δράστη τον Ιορδανόπουλο . Ο Ιορδανόπουλος είχε και 2 δοκάρια στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. 

Στην πορεία ο Κεραυνός προσπάθησε να ανοίξει το παιχνίδι όμως οι ευκαιρίες που έχανε ήταν ανεπανάληπτες ... Σε μια αντεπίθεση του Αστέρα ο Ξανθόπουλος έκανε το 1-2 μέσα σε πανηγυρισμούς. 

Μετά το 1-2 οι παίχτες του Αστέρα Ανάληψης αδικαιολόγητα είχαν το μυαλό τους στις καθυστερήσεις , κάτι που εξόργισε μέχρι και τον διαιτητή και τους ανάγκασε να κάνουν αλλαγή λίγο αργότερα. 

Ο διαιτητής σε πολλές φάσεις ήταν εκτός τόπου και χρόνου και σε ορισμένες περιπτώσεις έχανε την επαφή με την πραγματικότητα. Ο Κεραυνός διαμαρτύρεται για κάποια οφσαϊντ που ενδέχεται να μην ήταν . Δεν υπήρξε η κραυγαλέα φάση αλλά φάνηκε από την αρχή ότι είχε χάσει το ρυθμό. 

Μέχρι τι λήξη του αγώνα ο Κεραυνός Κολχικού είχε χάσει τουλάχιστον 15 κλασσικές ευκαιρίες με τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους να τραβάνε τα μαλλιά τους... μέχρι και ο διαιτητής αν και φαλακρός τα τραβούσε κι αυτός... Επίσης και ο Αστέρας Ανάληψης είχε 3-4 ευκαιρίες.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παπαδόπουλος, Μπουλουκάς (63′ Γουνιώτης), Ευθυμιάδης, Καραχάλιος (84′ Μαλαμίδης), Αδαμίδης, Χατζησαββίδης, Μουρατίδης (55′ Μπούφος), Ιορδανόπουλος, Αρνείδης, Σολομωνίδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαργινάκης, Τουρλούμης, Καφανταρίδης, Καπίας, Βερτουδάκης Δ. (90′ Μπαλδιμτσής), Μπέζαρης, Βερτουδάκης Β. (51′ Ρουβάς) , Γενίκομσου, Ξανθόπουλος (90′ Παυλίδης), Πεταλωτής, Σκάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου