Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : 1-0 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΜΕ ΚΑΝΟΥΛΑ






Παρά το... τσουχτερό κρύο, ο Απόλλων Καλαμαριάς φρόντισε να μπει στο 2016 με θετικό τρόπο, έστω σε φιλικό επίπεδο.

Οι κοκκινόμαυροι επικράτησαν με 1-0 της Αστραπής Μεσαίου (πρωτοπόρος στην Α’ της ΕΠΣΜ) και το ευχάριστο για τον Γιάννη Πολλαετίδη είναι ότι οι νεοαποκτηθέντες που αγωνίστηκαν έδειξαν να προσαρμόζονται άμεσα στις νέες συνθήκες.

Με πρώτο και καλύτερο τον Σάκη Κανούλα, ο οποίος στην πρώτη ανεπίσημη εμφάνισή του με τη φανέλα του Απόλλωνα σκόραρε (στο 35’ του αγώνα μετά από σέντρα του Μπουλγκουρίδη από τα δεξιά) και έδειξε γενικά σε πολύ καλή κατάσταση.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Αγτζίδης, αντικαθιστώντας τον Τσαούση, που τραυματίστηκε στην αρχή του φιλικού, αλλά ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό και Γιώργης, ενώ ο Γεωργίου δεν έδωσε το παρών.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης (20’ Αγτζίδης), Μάντζιος, Μωυσίδης, Κουκουλέκης, Προβατίδης, Παπαδημητρίου, Μήτσικας, Ζαννέτου, Κανούλας.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι: Μπονέρης, Πολιανίδης, Γιαξής, Βιλανάκης, Ποζατζίδης, Βάκουλης, Γιώργης, Ταουσάνης, Βασιλειάδης, Συμεωνιδης.


ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ: Παναγιωτίδης, Λαζαρίδης Π., Χουνουζίδης, Βαγγελόπουλος, Λαζαρίδης Χ., Καραντασιάδης, Σαρηγιαννίδης, Σεμερτζίδης, Τσολακίδης, Σουχασβίλι, Αθανασιάδης.

Στο δεύτερο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Κ. Παπαδόπουλος, Β. Γαβριηλίδης.

www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου