Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ : ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ !!!





Σπουδαία εμφάνιση για τον Άρη Καβαλαρίου μέσα στο Μεσαίο επί της τοπικής ομάδας με ηρωική ισοπαλία μέσα από καταιγισμό άσχημων καταστάσεων. 

Διακοπή αγώνα για 15 λεπτά με εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και εποχές που θύμιζαν τη δεκαετία του '40 ... όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Καβαλαρίου. 

Αγωνιστικά ο Άρης Καβαλαρίου έδειξε πυγμή μέσα στην έδρα της Αστραπής και η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Άρη Καβαλαρίου 


"αστραπή μεσαίου- ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ 0-0. Μεγαλη εμφάνιση απο την ομαδα και άδικο αποτέλεσμα η ισοπαλία,η ομαδα κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι χάνοντας πολλές ευκεριες να προηγηθεί.


Να δώσουμε ενα μεγάλο ευχαριστω στον κοσμο που ηταν κοντα μας και να καταγγείλουμε την φιλοξενία της γηπεδουχου ομάδας που θύμιζε εποχές της δεκαετίας του 40' ειναι κρίμα γιατι αυτή η ομαδα εχει και βλέψεις για μεγαλύτερες κατηγορίες με τέτοιες συμπεριφορές Γ τοπικού δεν μπορούν να πανε πουθενά!!

και προς το τελος του παιχνιδιού εγινε και εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και διακόπηκε το παιχνίδι για 15' αντί να διακοπή εντελώς.Ελπίζουμε πως το υγιές ποδόσφαιρο θα απομακρύνει τέτοιου είδος συμπεριφορές...Μπράβο στους παίκτες μας για την τρομερή εμφάνιση .."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου