Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ

Από το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ανακοινώνεται ότι λόγο των αυστηρών μέτρων αστυνόμευσης για την τήρησης της τάξης στον κυριακάτικο αγώνα ( θα υπάρξουν μάλιστα και σωματικοί έλεγχοι) και συνεπώς την αποφυγή της ταλαιπωρίας των φιλάθλων, γνωστοποιούμε για μία ακόμη φορά στο φίλαθλο κοινό ότι η κατοχή της Αστυνομικής Ταυτότητας καθώς και του εισιτηρίου είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την είσοδο όλων στο γήπεδο. 
Γνωστοποιούμε επίσης και πάλι ότι δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα, ελεύθερης εισόδου, προπονητών, ποδοσφαιριστών, παραγόντων που δεν θα έχει την πρόσφατη σφραγίδα θεώρησης της ταυτοποίησης τους από την Ε.Π.Ο. την οποία θα ελέγχει άνθρωπος της ασφάλειας του αγώνα !

Επίσης όσοι δημοσιογράφοι και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιθυμούν να καλύψουν δημοσιογραφικά τον αγώνα, τους γνωστοποιούμε ότι, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα στον χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων σύνδεση ίντερνετ, εξασφαλίζοντας συνεπώς ο καθένας για λογαριασμό του ενδεχομένως κάποια ασύρματη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ώστε να εξυπηρετηθεί στην εργασία του. 

Τέλος κατά την είσοδό τους στο στάδιο θα πρέπει να επιδείξουν την δημοσιογραφική ταυτότητα της ένωσης ή του μέσου που εκπροσωπούν, με φετινή θεώρησή της οδηγούμενοι στον χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων όπου θα τους υποδεχθεί ο υπεύθυνος της ομάδας μας. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Δημήτρη Τομπάζη ενόψει του αγώνα με τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αφού ο Μάνθος Πλατάκης σχεδόν όλη την εβδομάδα ήταν άρρωστος με πυρετό, ο Νήρλας ένοιωσε βαρύ το πόδι του γι΄ αυτό και δεν χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα κυπέλου, όπως και ο Shera ο οποίος θα κάνει μαγνητική στο γόνατο του, αφού νιώθει κάποιες ενοχλήσεις. 
Με μικροπροβλήματα είναι και ο τερματοφύλακας Χρήστος Παπαδόπουλος ενώ ο έτερος τερματοφύλακας Άγγελος Σκαπέρδας θα επανέλθει στην ενεργό δράση μετά από ένα 10 ήμερο.
ΕΝΤΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ !
Εντωμεταξύ εστάλησαν από την ομάδα του ΑΡΗ στο email του ΑΠΟΛΛΩΝΑ οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τον Κυριακάτικο αγώνα και αυτός ο αριθμός είναι 6 ! 

Αναμένεται να τον καλύψουν 4 ραδιοφωνικοί σταθμοί της Θεσσαλονίκης, ενώ κατά πάσα πιθανότατα δεν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα αφού μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία πρόταση ή συμφωνία από κάποιο κανάλι με την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου