Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ : ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΨΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΑ...




Ενας κακός Παναθηναϊκός ηττήθηκε δίκαια από έναν ψυχωμένο Πανθρακικό με 1-0 στην Κομοτηνή. Αυτή ήταν μόλις η 2η φετινή νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, μετά από εκείνη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου.
Χρυσός σκόρερ για τους νικητές, ο Ροτζέριο Μάρτινς στο 26' ενώ με 10 παίκτες τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο 84' ο Κουτρουμπής αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα του Σιδηρόπουλου
Τέταρτη ήττα για το τριφύλλι (σ.σ. όλες εκτός έδρας), που έμεινε στους 28 βαθμούς, χωρίς να υπολογίζεται το -3 από την τιμωρία για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Οσον αφορά το ματς, η ομάδα του Αντρέα Σταματσόνι, εκτός από κατοχή της μπάλας, δεν είχε τίποτα άλλο, όντας προβλέψιμος, χωρίς δημιουργία, με τους περισσότερους παίκτες να βρίσκονται σε κακή ημέρα. Οπως πχ ο Εσιέν που δεν βοήθησε και παρέμεινε στο ματς ως το τέλος, με τον Ιταλό τεχνικό να αργεί να κάνει αλλαγές, ενώ έβλεπε ότι η ομάδα του δεν «τράβαγε».

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε ποσοστό κατοχής της μπάλας της τάξης του 70%, ωστόσο ήταν «φλύαρος» και ουσιαστικά οι φορές που απείλησε ήταν λίγες. Για την ακρίβεια δύο, η μία στο 8' (πλασέ του Καλτσά μετά τη σέντρα του Νάνο) και η άλλη στο 41' (δοκάρι σε κεφαλιά του Καρέλη).
Ετσι ο Πανθρακικός που ήταν καλά στημένος στα μετόπισθεν και σαφώς πιο ουσιαστικός, κατάφερε στο 26', μετά από ωραίο συνδυασμό των Χασομέρη, Ντιγκινί και Μάρτινς, να κάνει το 1-0, με σκόρερ τον τελευταίο!
Στο δεύτερο μέρος, το ματς είχε μια «άγρια ομορφιά». Ο μεν Παναθηναϊκός «καιγόταν» για την ανατροπή ή έστω για ένα γρήγορο γκολ που θα του έδινε την ευκαιρία για τη νίκη, ο δε Πανθρακικός ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, έχοντας πιο κλασικές ευκαιρίες από το τριφύλλι!
Τα ποσοστά κατοχής ήταν και πάλι μεγάλα για τους πράσινους (έστω κι αν μειώθηκαν γύρω στο 63%), όμως η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έφτασε κοντά στο γκολ στο 58' (σουτ του Μπαϊκαρά), στο 65' (σουτ του Μεχία), στο 74' (σουτ του Ντιγκινί, μεγάλη επέμβαση του Στιλ), ενώ στο 70' ο Σάντσεθ με διώξιμό του έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του!
Σα να μην έφτανε αυτό, στο 85' ήρθε η αποβολή του Κουτρουμπή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για κράτημα στον Χαβίτο. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Καρέλη που έφυγε λίγο άουτ.
Ετσι το 1-0 έμεινε ως το φινάλε, με τον Πανθρακικό να παίρνει μια τεράστια νίκη, και τον Παναθηναϊκό, πάνω που άρχισε να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, να πισωγυρίζει.
ΣΚΟΡΕΡ: 26' ΄Μάρτινς
ΔΟΚΑΡΙΑ: 41' Καρέλης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 54' Σερφά - 37' Πράνιτς, 61', 84' Κουτρουμπής
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 84' Κουτρουμπής
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σερφά (56' Χρήστου), Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Μεχία, Μάρτινς (86' Ντε Σόουζα), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (46΄Χαβίτο), Ντιγκινί.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Νάνο (64' Ατζαγκούν), Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Βέμερ, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης (88' Πέτριτς), Καλτσάς (86' Αμπέντ), Καρέλης.

http://www.sentragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου