Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ...




Ο Ολυμπιακός είναι και τυπικά πρωταθλητής χειμώνα και μάλιστα με το απόλυτο των νικών στον πρώτο γύρο με 15 νίκεςσε ισάριθμους αγώνες! (σ.σ. εκκρεμεί η τύχη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τον οποίο βάσει της πρωτόδικης απόφασης είχε κερδίσει 3-0 στα χαρτιά).
Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα με δύο πέναλτι του Φορτούνη (9΄, 38΄) πήρε τη νίκη επί της Καλλονής, ενώ είχε και δοκάρι στο 13΄. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 33΄ λόγω αποβολής του τερματοφύλακά τους Δαύκου στην φάση του πέναλτι.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα και πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο άνοιξε το σκορ με πέναλτι. Στο 9′ και σε σέντρα του Φορτούνη, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κρολ, ο Μάνταλος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, που εκτέλεσε και μετέτρεψε σε γκολ ο Φορτούνης. Τέσσερα λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι, με σουτ του Ντουρμάζ.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, όμως στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν ανούσια και χρειάστηκε ένα δεύτερο πέναλτι στο 33′ για να πετύχουν το δεύτερο γκολ, όταν ο Φορτούνης μόνος απέναντι στον Δαύκο, βρέθηκε στο έδαφος. Το πλήγμα ήταν διπλό για την Καλλονή, καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς της, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εκτέλεσε και το δεύτερο πέναλτι και διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ.
Με τον «αέρα» του 2-0 και με την αριθμητική υπεροχή, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο ορμητικός στο β” ημίχρονο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, με τον Τσόρι στο 53′ και το 64′, τον Μιλιβόγεβιτς στο 61′, τον Ιντέγε στο 62′ και το 65′. Από τη δική της μεριά η Καλλονή, τις ελάχιστες φορές που κατάφερε να βγει με αξιώσεις μπροστά, βρήκε τον Ρομπέρτο σε ετοιμότητα, όπως στην προσπάθεια και το σουτ του Μάρκοβιτς στο 78′, ενώ στάθηκε άτυχη στο 81′ καθώς το απευθείας φάουλ του Γουερέ πήγε στο δοκάρι. Έτσι, παρέμεινε το 0-2 ως το τέλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 33′ Δαύκος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κρολ – Μιλιβόγεβιτς
ΚΑΛΛΟΝΗ (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκος, Σπυρόπουλος, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ, Καλτσάς, Ελλακόπουλος (74′ Γιούκαρης), Ξυδάς (79′ Γουερέ), Γεωργίου, Σάμπα (37′ Μάλλης), Μάρκοβιτς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (74′ Τσιμίκας), Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς (80′ Φουστέρ), Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Ντομίνγκες (81′ Κολοβός), Φορτούνης, Ιντέγε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου