Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ : ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΦΑΝΑΡΤΖΗ






Το απόγευμα του Σαββάτου στην Νυμφόπετρα, ο Ηρακλής Μοδίου ήρθε ισόπαλος με 0-0, αλλά ο "γηραιός" είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Φαναρτζή.
Για αυτό, έβγαλε επίσημη ανακοίνωση η οποία λέει τα εξής:
"Είμαστε έμπειροι παράγοντες και χρόνια στα ερασιτεχνικά γήπεδα. Με όλα τα περισσότερα σωματεία έχουμε άψογες φιλικές σχέσεις. Θέλουμε να είμαστε ως σωματείο φίλοι με όλους και με όλα, θέλουμε να προφυλάξουμε όμως το κάθε τι. 
Δεν μας αρέσει ο κάθε τυχαίος να καταστρέφει το σωματείο μας. Με τους πιο πολλούς διαιτητής έχουμε άριστες σχέσεις αλλά ο συγκεκριμένος διαιτητής στον αγώνα μας με την Νυμφόπετρα, ο κ. Φαναρτζής, είναι ο πιο λάθος διαιτητής στον σύνδεσμο. 
Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και το πιο άριστο σωματείο να διαιτητεύσει, θα το διαλύσει. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να έχει σφυρίχτρα στο στόμα του. 
Ξεφτυλίζει τον εαυτό του και καταστρέφει το σωματείο, όποιο να είναι και αυτό. Η ομάδα μας θα κάνει έγγραφο προς την ΕΠΣΜ και θα ζητήσουμε την άμεση απαλλαγή του από τους επόμενους αγώνες μας. 
Ο εν λόγω ρέφερι, προκαλεί ποδοσφαιριστές για να τον βρίζουν και στην συνέχεια τους βγάζει κόκκινες. Κύριοι της Ένωσης, σας παρακαλούμε για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ".

www.pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου