Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ : ΕΧΑΣΕ 2-0 ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ






Κλείνει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο την χρονιά και τον 1ο γύρο ο Καμπανιακός 
επικρατώντας 2-0 τηνΑΠΕ Λαγκαδά.

Οι κόκκινοι της Χαλάστρας πραγματοποιώντας
μια από της χειρότερες εμφανίσεις του κατάφεραν να πάρουν σημαντικό τρίποντο μ έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο,την παραμονή στην κατηγορία.


Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και το κατάφεραν σ ένα σημείο αλλά ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια.


Με κατοχή της μπάλας κατά πολύ περισσότερο δεν δικαιούνται τίποτα από το παιχνίδι καθώς ειχαν μόνο 2 τελικές προσπάθειες.


Ο Καμπανιακός με άμυνα κάτω από την γραμμή του κέντρου ολόκληρο το 90λεπτο έδειξε ότι θα χτυπούσε το παιχνίδι στις αντεπιθέσεις.


Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τον νέο προπονητή των κόκκινων.
Τα γκολ.


Στο 36΄ο Παπάζης γεμίζει από το κέντρο μέσα στην περιοχή ο Πάλλας έξυπνα κερδίζει την μπάλα και με ωραίο σουτ δίνει προβάδισμα στον Καμπανιακό.


Στο 74΄εκτέλεση φάουλ από τον Ταχματζίδη μέσα στην περιοχή η μπάλα φτάνει στο Ρακαβίνα και αυτός από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη σφραγίζοντας την νίκη του Καμπανιακού.


Πλέον ο Καμπανιακός είναι στην 6η θέση και έχει 24 βαθμούς μαζί με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ενώ ο Λαγκαδάς είναι στη 10 η θέση με 19 βαθμούς και κυνηγά τον Εορδαϊκό που είναι στην 9 η και σωτήρια θέση . 

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Γιαμουρίδη στη Χαλάστρα.

http://www.kampaniasports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου