Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ



Ο Γιάννης Ασβεστόπουλος επισκεύθηκε τον Απόλλων Καλαμαριάς που πάντοτε έχει μέσα στην καρδιά του . Ο πρώην παίχτης του Απόλλων και νύν της Αβελίνο στην Ιταλία και στην Εθνική νέων επισκεύθηκε το γήπεδο του Απόλλων και συνομίλησε με αρκετούς γνωστούς . 

"Μια ευχάριστη έκπληξη είχαμε χθες στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Μ.Γ.Σ.Κ.Απόλλων,μια επίσκεψη διαφορετική απ' όλες τις άλλες,που επιβεβαιώνει την αγάπη ενός πρώην αθλητή του Συλλόγου η οποία δεν έπαψε να υπάρχει ποτέ.
Ο Γιάννης Ασβεστόπουλος,παίκτης βγαλμένος από τα σπλάχνα της ομάδας,ήρθε στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς,εκμεταλλευόμενος την διακοπή του Πρωταθλήματος,για να δει τον προπονητή που τον ανέδειξε (τον Γιάννη Πολλαετίδη),να θυμηθεί παλιές καλές στιγμές και να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.Ο παραπάνω ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε από τον Απόλλωνα στον ΠΑΟΚ σε μικρή ηλικία και συνεχίζει τώρα την καριέρα του παράλληλα με τις σπουδές του στην Ιταλία.Οι ομάδες που αγωνίστηκε σ'αυτό το διάστημα είναι κατά σειρά η NOVARA,VARESE(αρχηγός) και τώρα στην AVELLINO.Στο χρονικό αυτό διάστημα έχει κληθεί και στην Εθνική Νέων.
Η οικογένεια του Απόλλωνα του εύχεται υγεία και καλή τύχη τόσο στις σπουδές του όσο και στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Γιάννη,η πόρτα του Απόλλωνα θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα..."
Δελτίο τύπου ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς . 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου