Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΘΕΤΑ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΙΔΗ




«Μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και με αφορμή την απομάκρυνση του προπονητή Γιώργου Τσουκαλίδη από την Κ20 της ομάδας μας , ως Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας δηλώνουμε τα εξής :
Ο Γιώργος Τσουκαλίδης εργάστηκε επί 16 μήνες στο πόστο της κ20 του συλλόγου μας , αναλαμβάνοντας να φτιάξει μια εντελώς νέα ομάδα πέρισυ το καλοκαίρι με την άνοδο στη Football League. Εργάστηκε με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου όλο αυτό το διάστημα και δημιούργησε μια ομάδα που μιλάει γι’ αυτή με τα καλυτέρα λόγια όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Ο σημερινός πρωταθλητής χειμώνα στον όμιλο του, Αγροτικός Αστέρας, είναι δημιούργημα της προπονητικής ομάδας που εκτός από τον κ. Τσουκαλίδη περιλαμβάνει τους κ. Γιάσογλου (γυμναστής) και κ.Ορδουλίδη (φυσιοθεραπευτής ).
Εκτός από προπονητικό ταλέντο τον διέκρινε πάντα η δικαιοσύνη και η αξιοκρατία σε όλες του τις επιλογές. Αποτέλεσμα αυτού η αγάπη και ο σεβασμός που έχει απ όλους τους αθλητές του αλλά και τους γονείς τους. Θεωρούμε το team του Γιώργου Τσουκαλίδη την καλύτερη προπονητική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα την τελευταία 5 ετία. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνεχεία , είμαστε πεπεισμένοι ότι άμεσα θα βρεθεί ως πρώτος προπονητής σε επαγγελματική ομάδα και τον θεωρούμε ένα από τα πιο λαμπρά κομμάτια του πάζλ της νεότερης ιστορίας του συλλόγου μας.
Τελειώνοντας σεβόμαστε τις αποφάσεις του μεγαλομετόχου και πρόεδρου Ηλία Θεοδωρίδη αλλά ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ με αυτή την εξέλιξη χαρακτηρίζοντας την τραγικό λάθος!!
Για τo ΔΣ του Π.Μ.Α.Σ Αγροτικού Αστέρα.»

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου