Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΕΛ : ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.




Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας κέρδισε τον Εθνικό Σερρών, στο ματς που συνεχίστηκε σήμερα ελέω... ομίχλης (1-0).

Το προβάδισμα που είχε αποκτήσει από το απόγευμα της Κυριακής στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Σερρών, διαφύλαξε σήμερα η ΑΠΕ Λαγκαδα και πανηγύρισε νίκη... ανάσα στο ντεμπούτο του Ιερόθεου Γιαμουρίδη στην τεχνική ηγεσία! Στο ματς που συνεχίστηκε σήμερα (7/12) ελέω... ομίχλης, η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας επικράτησε με 1-0 από το... χθεσινό γκολ του Κράββαρη στο 13' με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πολίτη, αφήνοντας την τελευταία θέση, την οποία μοιράζονται η Κοζάνη με τον Έβρο Σουφλίου. Στο 59' ο Βεϊδαμενίδης είδε την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι, μετά την προβολή που επιχείρησε στο γύρισμα του Ξανθόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Σερραίοι ζήτησαν πέναλτι στο 85', υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σακαλή μετά το σουτ του Ντούνγκα.
Διαιτητής ήταν ο Παπαβασιλείου (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Χριστάκογλου και Μαλανδρή (Χαλκιδικής).
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Ιερόθεος Γιαμουρίδης): Καλογεράκης, Καρατζιάς (15' λ. τρ. Παπαναστασίου), Πολίτης, Σακαλής, Λαβιδάς, Καρασταύρου, Λεμονής, Παναγιωτούδης, Ξανθόπουλος (88' Σαράφογλου), Βεϊδαμενίδης, Κράββαρης (90' Κωνσταντινίδης)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Σάκης Αναστασιάδης): Μπαχταρλίεφ, Παπαδόπουλος, Σαϊνατούδης, Κασμερίδης (47' Μουτίδης), Μερεσιώτης, Αγγελίδης, Κούτλας (85' Αμαραντίδης), Παπίτσας, Ντούνγκα, Κρυστάλλης, Γεωργιάδης (56' Γκάλιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου