Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ






Λίγα 24ωρα μετά τις αποκλειστικές πληροφορίες του Epsm24 για το μέλλον του Γιώργου Τσουκαλίδη, βγήκε η επίσημη ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα. 
Ο Γιώργος Τσουκαλίδης είναι ο νέος προπονητής του Αγροτικού Αστέρα ενώ ο Παντελής Κρυστάλλης θα συνεχίσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με γνώμονα την όσο δυνατόν πιο εύρυθμη λειτουργία και τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος, το ΔΣ του ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας προχωράει στην αναδιάρθρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και ανακοινώνει:
1) Την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Τσουκαλίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 3 Μαΐου 1974 και επιστρέφει σε ιδιαίτερα γνώριμα λημέρια, αφού κατά τη διάρκεια της πολυετούς του καριέρας, φόρεσε για πέντε χρόνια τη φανέλα του συλλόγου έχοντας καθοριστική συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας. Εκτός του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίστηκε, επίσης, σε Αστέρα Αμπελοκήπων, Πιερικό, Ναυπακτιακό, Κέρκυρα, Λεβαδειακό, Ρόδο, Χαϊδάρι, Αστέρα Τρίπολης και Παύλο Μελά.
Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ελπίδες Σταυρούπολης, ενώ έχει εργαστεί, επίσης, στον Παύλο Μελά, την Κ20 του Αγροτικού Αστέρα και τον Κεραυνό Κολχικό από όπου και αποχώρησε πριν από μία εβδομάδα.
2) Τη μετακίνηση του μέχρι πρότινος προπονητή, Παντελή Κρυστάλλη, στη θέση του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τού και τις προπονητικές του ικανότητες ούτε αναιρείται, ούτε αμφισβητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου