Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ : ΜΕ ΠΛΑΤΑΚΗ ΣΤΟ 90΄ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2-1 ... ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ





Σπάνια μπαίνουν γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Σπανιότερα τέτοια γκολ μπαίνουν στο 90′ και ακόμα πιο σπάνια κρίνουν το αποτέλεσμα. Ρωτήστε και τον Πλατάκη.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στον Περιστερώνα, η τοπική Θύελλα του Σπύρου Γόγολου προηγήθηκε του ΑΟ Καρδίας μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Γκαμπέσης πέρασε ωραία παράλληλη σέντρα στον Χαιρόπουλο κι εκείνος σκόραρε από κοντά. Στη συγκεκριμένη φάση, όμως, οι άνθρωποι της Καρδίας διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον βοηθό γραμμής ζητώντας να δοθεί το «οφθαλμοφανές» κατά την κρίση τους offside εις βαρος του σκόρερ, κάτι που όμως δεν συνέβη.
Η Θύελλα συνέχισε να δημιουργεί με τους Αποστολίδη, Γκαμπέση, Χαιρόπουλο και Φοινικόπουλο, αδυνατώντας πάντως να πετύχει δεύτερο τέρμα. Και το πλήρωσε, αφού στο 36′, μετά από μπαλιά του Αναγνώστη, ο Ταχματζίδης ισοφάρισε σε 1-1!
Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, σημειώθηκε μια φάση που στιγμάτισε την αναμέτρηση. Μετά από «κοκορομαχία» μεταξύ Χαιρόπουλου και Βασιλόπουλου, ο διαιτητής απέβαλε και τους δύο, ενώ οι στιγμές έντασης που ακολούθησαν για κάποια λεπτά, είχαν ως αποτέλεσμα και την αποβολή του κ. Παντελίδη, εκπροσώπου των γηπεδούχων, και του Γιώργου Παπαδόπουλου, προπονητή του ΑΟ Καρδίας, με αφορμή τον μεταξύ τους «διαπληκτισμό», όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα. Υπό τις νέες αυτές συνθήκες, ο κ. Γόγολος προέβη σε μια αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Γκαμπέση με τον Πλατάκη, κίνηση που τελικά του έδωσε το παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, ισορρόπησαν στο δεύτερο μέρος και ήταν μάλιστα καλύτεροι των γηπεδούχων, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και απειλώντας την εστία του Χατζηλάρι. Η Θύελλα είχε λιγότερες ευκαιρίες, κατάφερε όμως να «κλέψει» ένα πραγματικά χρυσό τρίποντο, όταν στις καθυστερήσεις, ο Πλατάκης σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, χριζόμενος σκόρερ εξαιτίας της αδράνειας άμυνας και Αθανασίου!
Το τελικό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, τους διατηρεί πάνω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1, ενώ ταυτόχρονα «εγκλωβίζει» τον ΑΟ Καρδίας στις χαμηλότερες θέσεις.
Θύελλα Περιστερώνα (Γόγολος): Χατζηλάρι, Σουμέλας, Παναγουλόπουλος, Αρπακιάς, Βωβός, Φοινικόπουλος, Μπλόζμι, Σπυρινούδης, Αποστολίδης, Γκαμπέσης, Χαιρόπουλος.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πλατάκης, Πιστόπουλος, Ρενάλντο, Παυλίδης
ΑΟ Καρδίας (Παπαδόπουλος): Αθανασίου, Ταχματζίδης, Αναγνώστης, Μπουλιώνης, Βασιλόπουλος, Τουρσίδης, Μανουηλίδης Στ., Μπλάτζιος, Νιζάμης, Σαλούκας, Θεολόγου.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Φουτσιτζής, Κορομπίλιας, Δημλοπουλος, Αρμενάκης.

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου