Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Εφιάλτης για τον Αμπάρη και διασυρμός για τον Ηρακλή






Οι κυανόλευκοι υπέστησαν την πιο βαριά ήττα στην ιστορία τους με 6-1 από τον Ατρόμητο στο Καυταντζόγλειο έχοντας σε κάκιστη μέρα τον πορτιέρο τους.

Ο Ηρακλής ήθελε να φανεί ανταγωνιστικός του Ατρόμητου παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Για να τα καταφέρει, όμως, θα έπρεπε ο Γιώργος Αμπάρης να κάνει πολύ καλύτερη εμφάνιση. Χωρίς ωστόσο να είναι ο μόνος κακός στον αγωνιστικό διασυρμό από τον Ατρόμητο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας φέρει ευθύνη στα τέσσερα από τα γκολ της ομάδας του Περιστερίου και έβαλε στην ομάδα του αξεπέραστα εμπόδια για να υπέρβει...

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα με κεφαλιά του Κωτσόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 10’. Μέχρι το 20 διατήρησε την υπεροχή αλλά με το πέρασμα των λεπτών ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοσή του και έγινε απειλητικός κυρίως με μακρινά σουτ των Καζναφέρη και Τάι αλλά δεν τα κατάφερε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης για τον Ηρακλή και κυρίως τον Αμπάρη που ήταν φανερά ανέτοιμος.

Γκολ του Ατρόμητου με τον Κωτσιόπουλο στο 47’, γκολ με τον Κουλούρη στο 59’, γκολ με τον Ενσικουλού στο 65 με τον έμπειρο τερματοφύλακα να φέρνει μικρή ή μεγάλη ευθύνη σε όλα.

Ο Ατρόμητος δεν σταματούσε έχοντας απέναντί του έναν απογοητευτικό Ηρακλή με τον Ατρόμητο στο 73’ να πετυχαίνει και πέμπτο γκολ.

Στο 85’ ο Ηρακλής μείωσε με τον Χασομέρη και ο Κωτσόπουλος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το εφιαλτικό 1-6 κάνοντας και χατ τρικ.

Το τελικό σκορ, παρά τις πολλές αλλαγές, παρά τις όποιες δικαιολογίες μπορεί να υπάρχουν, αποτελεί και πρωτοφανές αγωνιστικό διασυρμό για τον Ηρακλή και θα πρέπει γρήγορα να τον ξεπεράσει γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη.

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (65’ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51’ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62’ Χασομέρης)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (72’ Στρούγγης), Βασιλακάκης (24’ Ενσικουλού), Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (65’ Μανούσος)

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου