Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ : ΜΕ ΑΙΓΙΔΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ




Μεγάλη νίκη κατέκτησε ο Κιλκισιακός Β’ επικρατώντας με 1-2 της Δόξας Χέρσου στο μεγάλο ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία.
Η αναμέτρηση ήταν κομβικής σημασίας, καθώς πριν από την έναρξή της οι γηπεδούχοι μετρούσαν πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκονταν στην κορυφή της κατάταξης, ενώ μετά τη λήξη της ο Κιλκισιακός Β’ προπορεύεται με διαφορά ενός βαθμού της Δόξας Χρυσού.
Όσον αφορά στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν στο πρώτο τέταρτο, αλλά οι νεαροί παίκτες των Γκονζάλεζ-Θαλασσινού αντέδρασαν αποτελεσματικά και ισοφάρισαν στο 44’ με σουτ του Κώστα Μαριόγλου έξω από την μεγάλη περιοχή.
Στο β’ ημίχρονο ο Κιλκισιακός Β’ εξακολούθησε να υπερέχει αγωνιστικά και έφτασε στην επίτευξη του δεύτερου γκολ στο 79’ με τον 15χρονο Ανδριανό Πεπεγιάννη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα , τον οποίο νίκησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ, σκοράροντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.
Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, η πίεση των παικτών της Δόξας Χρυσού αυξήθηκε κατακόρυφα, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Δημήτρης Αιγίδης πιστοποίησε την κλάση του και διαφύλαξε το υπερπολύτιμο προβάδισμα της ομάδας του, πραγματοποιώντας τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις, μία σε εξ επαφής τετ α τετ και δύο σε πολύ καλά σουτ εντός περιοχής.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β’: Αιγίδης, Μουρατίδης (60’ Δροσαλάκης), Ντοριάν, Ζαμανόπουλος, Κωτάκης, Μαριόγλου, Παντελίδης (70’ Σαββίδης), Γιατισάκης, Πεπεγιάννης, Φιλιππίδης (90’ Μουτσουρίδης), Δεληγιώργης (86’ Ξοπλίδης).    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου