Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΜΕ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ - ΣΙΑΝΤΡΟΠΟΥΛΟ & ΓΕΡΟΝΤΙΔΗ 3-2 ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ...








Αναγέννηση για τον Κεραυνό Κολχικού και 3-2 τον Φοίνικα Πολίχνης στο Κολχικό μπροστά σε 300 φίλους του ποδοσφαίρου . Με σκόρερ τους Δημήτρη Σταμπουλή , Κώστα Σιαντρόπουλο και Κώστα Γεροντίδη ο Κεραυνός κέρδισε τον Φοίνικα με 3-2 . 

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-0 και το καίριο σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του τερματοφύλακα της Πολίχνης . 

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ο Φοίνικας ποιο δυνατά για 25 λεπτά περίπου κατάφερε να μειώσει σε 3-2 και έγινε το παιχνίδι γκραν γκινιόλ στο φινάλε .. Οι δυο ομάδες έδωσαν πολλές μάχες με τους ποδοσφαιριστές να είναι πραγματικά οι πρωταγωνιστές. Σε καλή μέρα η διαιτησία χωρίς υπερβολικά λάθη . 

Στον πάγκο του Κεραυνού Κολχικού κάθησε ο Μπάμπης Εμμανουηλίδης μαζί με τον Φάνη Μάλαμα καθώς πριν λίγες μέρες παραιτήθηκε ο Γιωργος Τσουκαλίδης . Στις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του προπονητή για τους πράσινους .

Στις κερκίδες ήταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Δαβίδ Ζαχαριάδης όπου αγωνίζεται στον Φοίνικα Πολίχνης πλέον .

Τραυματίες από τον Κεραυνό ήταν οι Σαββίδης και Μακραντώνης και ο Ουρδούδης όπου ήταν τιμωρημένος  

Ιδιαίτερα πανηγύρισε το γκολ του ο Δημήτρης Σταμπουλής καθώς έσπασε το ρόδι ... 
και πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τους πράσινους από την επιστροφή του στον Κεραυνό .

Με 10 βαθμούς ο Κεραυνός ισοβαθμεί μαζί με Ομόνοια Σίνδου και ΠΟΜ Πυλαίας ενώ ο Φοίνικας Πολίχνης έμεινε στους 13 βαθμούς . 

Επόμενη αγωνιστική με Αχιλλέα Τριανδρίας ο Κεραυνός στην Τριανδρία ενώ ο Φοίνικας 
τη Θύελλα Περιστερώνα στην Πολίχνη . 

Διαιτησία: Μάστακας (Παπαδόπουλος Ηλ.-Κουφός)
ΚΟΛΧΙΚΟ(Εμμανουηλίδης): Χατζηδάκης, Κόντρα, Καρασαββίδης, Μεσκούρτι, Πεταλωτής, Σταμπουλής Δ., (73’ Μακρής), Γεροντίδης, (92’ Τσιότσος), Μπαλίου, Σταμπουλής Γ., (87’ Μπίτσος), Σιαντρόπουλος, (88’ Θεοχάρους), Σολομωνίδης

ΠΟΛΙΧΝΗ(Κατηκαρίδης): Μπάντης (40’ λ.τρ. Καραντασιάδης), Παπαδόπουλος, Αγριμάκης, Παπαζούδης, Γιορμπαλίδης, Δάλλας, Τσέτσος, (66’ Καμενίδης), Πετρίδης, Κοντέων (69 Ζλατίντζης), Βαχανελίδης, (46’ Δαμιανίδης), Μπακαρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου