Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Νεράντζης: «Χρειάζεται στήριξη, ο Καλαϊτζίδης στεναχωριέται πιο πολύ»






Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη τοποθετείται για τις εξελίξεις στον Απόλλωνα Πόντου, αλλά και τον ερασιτέχνη.




Οι υψηλές προσδοκίες για την αγωνιστική πορεία του Απόλλωνα Πόντου δεν επαληθεύονται και ο προβληματισμός στις τάξεις του κόσμου είναι διάχυτος.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Αλέξανδρος Νεράντζης με δηλώσεις του στο metrosport.gr πάντως στηρίζει την προσπάθεια που πραγματοποιείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και καλεί και τον κόσμο να κάνει το ίδιο, με καλόπιστη κριτική. 

«Σίγουρα ο κόσμος έχει στεναχωρηθεί με την φετινή εικόνα της ομάδας αλλά νομίζω ότι περισσότερο στεναχωρημένοι είναι οι άνθρωποι που διοικούν την ΠΑΕ αλλά και ο κόουτς αφού η ομάδα αυτή είναι δημιούργημά του, την πήρε από το μηδέν και την έφτασε σε ένα καλό επίπεδο. Η ομάδα θα βρει το δρόμο της αγωνιστικά, το βλέπω σαν φίλαθλος ότι παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, απλά λόγω κάποιων ατυχιών και συγκυριών δεν πήρε θετικά αποτελέσματα σε αγώνες που μπορούσε γι’ αυτό και έμεινε λίγο πίσω. Είναι τόσο μικρές οι αποστάσεις που με δυο συνεχόμενες νίκες ανεβαίνεις και βαθμολογικά και ψυχολογικά», λέει και συνεχίζει:

«Για τον κόσμο του Απόλλωνα δεν υπάρχει άλλος δρόμος απ’ το να στηρίξει όπως κάνει από  πέρυσι την οικογένεια Καλαϊτζιδη. Κριτική πρέπει να γίνεται αλλά καλόπιστη και με επιχειρήματα και όχι με φωνές και αναθέματα. Δεν οδηγεί πουθενά αυτό. Η ομάδα όπως βλέπουμε και φέτος βάλλεται. Η ιστορία και πάλι με την Δόξα λέει πολλά. Ενοχλεί η αλήθεια και πειράζει πολλούς. Θα βγούμε πιο δυνατοί απ’ όλη αυτή την ιστορία».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στον ερασιτέχνη, αλλά και την παρουσία του Φώτη Μπαλτίδη:
«Στον ερασιτέχνη έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις για την καλύτερη στελέχωση του Συλλόγου οσον αφορά το διοικητικό κομμάτι και με την βοήθεια της οικογένειας Μπαλτίδη θα λύσουμε κάποια χρόνια προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου