Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΧ ο ΠΟΝ Καλλικράτειας!







Ο Νέος Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας είναι ο ένας φιναλίστ του Τελικού Κυπέλλου Χαλκιδικής 2017-18, παρά την ήττα που γνώρισε στο Στρατώνι με 2-1 στη ρεβάνς του πρώτου διπλού ημιτελικού. Θυμίζουμε ότι πρίν 15 μέρες (31-1-18) είχε επικρατήσει με 2-0.
Η ομάδα του Γιώργου Κεφαλά άνοιξε το σκορ στο 7′ με κοντινό πλασέ του Ανέστη Μετάι, ύστερα από ασίστ του Πανυτσίδη. Στο 79′ ο Μιχάλης Φαιτατζόγλου έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αργυρίου, χαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη. Στο 90+5 το Στρατώνι έφτασε στη νίκη γοήτρου, με αυτογκόλ του Djaloshi.
Aυτή θα είναι η 13η συμμετοχή της Καλλικράτειας σε Τελικό Κυπέλλου Χαλκιδικής, ενώ στις δώδεκα μέχρι τώρα μετράει πέντε τρόπαια.
Η τελευταία κατάκτηση καταγράφηκε στις 25 Μαρτίου 2010 στο Δημοτικό Στάδιο Νέων Μουδανιών, όταν είχε επικρατήσει με 1-0 στην παράταση του Αστέρα Νέων Συλλάτων(κ.α 0 – 0). Έναν χρόνο περίπου αργότερα στις 23 Μαρτίου 2011 συμμετείχε για τελευταία φορά σε Τελικό, όταν έχασε το Κύπελλο με 3-1 στα πέναλτι από τον Απόλλωνα Αρναίας, στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου (κ.α 0 – 0,παρ 2 – 2).

Ο έτερος φιναλίστ θα προκύψει την ερχόμενη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Κασσανδρείας, με τον τοπικό Άρη να υποδέχεται τον συνώνυμό του από το Παλαιοχώρι. Στο πρώτο παιχνίδι ο απόλυτα επιτυχημένος εκπρόσωπος του Χαλκιδικιώτικου Ποδοσφαίρου στον 2ο Όμιλο της Γ” Εθνικής είχε επικρατήσει με 2-0 στο Παλαιοχώρι.

Πηγή: halkidikivoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου